جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
كلوچه‌هاي موز و زردآلو
-(4 Body) 
كلوچه‌هاي موز و زردآلو
Visitor 869
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 9 عدد:
 

پودر مايه خمير /1 قاشق چايخوري
آب ولرم /60 ميلي‌ليتر (يك چهارم پيمانه)
شكر/ 50 گرم (يك چهارم پيمانه)
آرد /230 گرم
نمك/ يك دوم قاشق چايخوري
مخلوط ادويه (زنجفيل، دارچين و جوز هندي)/ 2 قاشق چايخوري
شير ولرم /90 ميلي‌ليتر (حدود يك سوم پيمانه)
كره‌ي نرم/ 25 گرم
تخم‌مرغ /1 عدد

مواد لازم مياني:‌
 

موز درشت/ 1 عدد
برگه‌ي زردآلو يا قيسي نرم /175 گرم
شكر/ 30گرم
شكر قهوه‌اي/ 30 گرم

مواد لازم شربت:
 

شكر/ 30 گرم
آب /2 قاشق سوپخوري(30ميلي ليتر)

روش تهيه:
 

پودر مايه خمير، آب و يك قاشق سوپخوري از شكر را در كاسه‌اي بريزيد. روي آن را بپوشانيد و در جاي گرمي قرار دهيد تا مايه خمير فعال شود. قالب مربعي به اندازه‌ي 18 سانتيمتر را چرب كنيد و كنار بگذاريد. سپس آرد الك كرده، نمك و ادويه‌ها را در كاسه‌اي بريزيد و وسط آن حفره‌اي ايجاد كنيد. آن گاه مايه خمير عمل آمده، باقيمانده‌ي شكر، شير، كره و تخم‌مرغ را به آرد بيفزائيد و همه‌ي مواد را با هم مخلوط كنيد تا خمير لطيفي به دست آيد. حالا خمير را روي سطحي آردپاشي شده به مدت 5-8 دقيقه ورز دهيد تا صاف و يكدست شود. آن گاه خمير را در كاسه‌ي چرب كرده‌اي قرار دهيد، روي آن را بپوشانيد و به مدت 2 ساعت در جاي گرمي نگه داريد تا حجم خمير دو برابر شود. پس از آن، خمير را با وردنه به اندازه‌ي 23×30 سانتيمتر باز كنيد و مواد مياني را روي خمير بريزيد. دقت كنيد تا اطراف خمير حدود 2 سانتيمتر خالي بماند. اكنون خمير را از درازا رول كنيد و به 9 قسمت مساوي تقسيم كنيد. تكه‌هاي خمير را كنار هم درون قالب بچينيد. روي قالب را بپوشانيد و در حدود يك ساعت، در محل گرمي قرار دهيد تا حجم خمير دو برابر شود و تقريباً قالب را پر كند. (حدود 1 ساعت) قالب را در فر (تاون) گرم شده با دماي 200 درجه‌ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 25-30 دقيقه قرار دهيد تا كلوچه‌ها بپزد. پس از خارج كردن كلوچه‌ها از فر، روي آن‌ها شربت بريزيد. اينك كلوچه، آماده براي پذيرايي است.

روش تهيه‌ي مواد مياني:
 

موز را درون كاسه‌اي بريزيد و با چنگال كاملاً له كنيد. سپس زردآلوي خرد كرده و هر دو شكر را به آن بيفزائيد و با هم مخلوط كنيد.

روش تهيه‌ي شربت:
 

آب و شكر را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شكر حل شود و شربت، 2-3 دقيقه بجوشد و كمي غليظ شود.
منبع:مجله‌ي آشپزباشي، شماره 36
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image