مواد لازم براي 4-6 نفر:
كدو تنبل خرد كرده /500 گرم
روغن/ 5 قاشق سوپخوري
گوشت خرد كرده 500/ گرم
پياز خرد كرده /1 عدد
فلفل و زردچوبه /به ميزان لازم
آلو/ 200گرم
دارچين/ يك قاشق چايخوري
آبغوره /3 قاشق سوپخوري
زعفران حل كرده/ 3قاشق چايخوري
شكر/ 2 قاشق سوپخوري
روش تهيه:
روغن را در تابهاي بريزيد و كدو را در آن تفت دهيد. آن گاه كدو را از روغن خارج كنيد و پياز را در همان تابه بريزيد. بعد گوشت را بيفزائيد و آنها را نيز با يكديگر تفت دهيد. سپس آلو را اضافه نمائيد و كمي آن را سرخ كنيد. اكنون گوشت و آلو را در قابلمهاي بريزيد. آن گاه فلفل، زردچوبه، دارچين و نمك را به گوشت بيفزائيد و پس از افزودن قدري آب، صبر كنيد تا گوشت نيمپز شود. حالا كدو، آبغوره، زعفران و شكر را اضافه نمائيد و بگذاريد خورش جا بيفتد. خورش را در ظرف مناسبي بكشيد و ميل نمائيد.
منبع:مجلهي آشپزباشي، شماره 36