جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نان كماج قليف
-(5 Body) 
نان كماج قليف
Visitor 1015
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 6-4 نفر:
 

پودر مايه خمير /يك قاشق چايخوري
شكر/ يك قاشق چايخوري
آب ولرم /يك چهارم پيمانه (600 ميلي‌ليتر)
آرد /يك كيلوگرم
آب ولرم/ به ميزان لازم
روغن آب كرده /5 قاشق سوپخوري،
سياهدانه/ يك قاشق چايخوري
كنجد /يك قاشق چايخوري
تخم‌مرغ/ 2 عدد
پودر شكر /به ميزان لازم

روش تهيه:
 

پودر مايه خمير، شكر و يك چهارم پيمانه آب ولرم را در كاسه‌ي كوچكي بريزيد، روي آن را بپوشانيد و در جاي گرمي قرار دهيد تا مايه خمير فعال شود.آن گاه آرد را در كاسه‌اي بريزيد، مايه خمير عمل آمده و آب مورد نياز را به آن بيفزائيد تا خمير صاف و يكدستي حاصل شود. سپس خمير را درون كاسه‌اي قرار دهيد، روي آن را بپوشانيد و در جاي گرمي نگه داريد تا حجم خمير دو برابر شود. حالا روغن را در قابلمه‌ي كوچكي بريزيد و خمير را درون آن بگذاريد. پيوسته خمير را زير و رو كنيد تا روغن به خورد خمير برود، ولي آن را چنگ نزنيد! بعد خمير را كمي استراحت دهيد، سياهدانه و كنجد روي آن بپاشيد و خمير را روي سيني قرار دهيد. اكنون دو حفره روي خمير ايجاد كنيد و تخم‌مرغ‌ها را درون آن‌ها بشكنيد. خمير را در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد بگذاريد ا روي نان طلائي رنگ شود و تخم‌مرغ‌ها نيز بپزد. اينك نان را ببريد و با پودر شكر تزئين كنيد.

يادآوري
 

در گذشته، اين نان را در قابلمه‌ي كوچك مسي ـ كه نامش قليف بود ـ درست مي‌كردند.

نكته‌ي خواندني
 

كنجد: به منظور برخورداري از ارزش‌هاي غذايي نهفته در كنجد، لازم است از اين ماده غذايي به عنوان جزئي مهم از چاشني‌ها و طعم دهنده‌ها در برنامه غذايي خود استفاده كنيد.
منبع:مجله‌ي آشپزباشي، شماره 36
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image