جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


نان كماج قليف
-(9 نفر) 
نان كماج قليف
بازدید 1114
گروه: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 6-4 نفر:
 

پودر مايه خمير /يك قاشق چايخوري
شكر/ يك قاشق چايخوري
آب ولرم /يك چهارم پيمانه (600 ميلي‌ليتر)
آرد /يك كيلوگرم
آب ولرم/ به ميزان لازم
روغن آب كرده /5 قاشق سوپخوري،
سياهدانه/ يك قاشق چايخوري
كنجد /يك قاشق چايخوري
تخم‌مرغ/ 2 عدد
پودر شكر /به ميزان لازم

روش تهيه:
 

پودر مايه خمير، شكر و يك چهارم پيمانه آب ولرم را در كاسه‌ي كوچكي بريزيد، روي آن را بپوشانيد و در جاي گرمي قرار دهيد تا مايه خمير فعال شود.آن گاه آرد را در كاسه‌اي بريزيد، مايه خمير عمل آمده و آب مورد نياز را به آن بيفزائيد تا خمير صاف و يكدستي حاصل شود. سپس خمير را درون كاسه‌اي قرار دهيد، روي آن را بپوشانيد و در جاي گرمي نگه داريد تا حجم خمير دو برابر شود. حالا روغن را در قابلمه‌ي كوچكي بريزيد و خمير را درون آن بگذاريد. پيوسته خمير را زير و رو كنيد تا روغن به خورد خمير برود، ولي آن را چنگ نزنيد! بعد خمير را كمي استراحت دهيد، سياهدانه و كنجد روي آن بپاشيد و خمير را روي سيني قرار دهيد. اكنون دو حفره روي خمير ايجاد كنيد و تخم‌مرغ‌ها را درون آن‌ها بشكنيد. خمير را در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد بگذاريد ا روي نان طلائي رنگ شود و تخم‌مرغ‌ها نيز بپزد. اينك نان را ببريد و با پودر شكر تزئين كنيد.

يادآوري
 

در گذشته، اين نان را در قابلمه‌ي كوچك مسي ـ كه نامش قليف بود ـ درست مي‌كردند.

نكته‌ي خواندني
 

كنجد: به منظور برخورداري از ارزش‌هاي غذايي نهفته در كنجد، لازم است از اين ماده غذايي به عنوان جزئي مهم از چاشني‌ها و طعم دهنده‌ها در برنامه غذايي خود استفاده كنيد.
منبع:مجله‌ي آشپزباشي، شماره 36
اضافه کردن نظر
نام:
پست الکترونيک:
نظرات کاربران:
کد امنیتی: تصویر امنیتیتغییر عکس