مواد لازم براي 4-2 نفر:
برنج نيمكوب/ 2 پيمانه
آب/ 1 پيمانه
گلاب/ 1 پيمانه
شكر /1 پيمانه
شيرهي انگور /1 پيمانه
كره يا روغن حيواني /150 گرم
هل آسياب كرده /2 قاشق چايخوري
گردوي چرخكرده /1 پيمانه
زعفران حل كرده /3 قاشق سوپخوري
روش تهيه:
ابتدا برنج را بخيسانيد. بعد آن را روي پارچهي تميزي پهن كنيد تا آب آن گرفته شود. آن گاه برنج را در كاسهي دستگاه غذاساز بريزيد و خرد كنيد. در ظرف مناسبي آب، گلاب، شكر و شيرهي انگور را با يكديگر مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. روغن را در تابهاي بريزيد و برنج را در آن تفت دهيد. سپس هل، گردو و زعفران را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد. پس از مخلوط شدن مواد با يكديگر، مخلوط آب، گلاب، ... را بيفزائيد و پيوسته حلوا را هم بزنيد. اكنون حرارت را ملايم نمائيد و حلوا را دم كنيد تا سفت شود. حالا حلوا را در سيني مناسبي پهن كنيد و رويش پسته بپاشيد و پس از خنك شدن، آن را به اندازهي دلخواه ببريد.
منبع:مجلهي آشپزباشي، شماره 36