جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
استيك ميگو
-(2 Body) 
استيك ميگو
Visitor 985
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 2 نفر:
 

روغن زيتون/ 4 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل/ به ميزان لازم
سير خرد كرده/ 1 حبه
آبليموي تازه/ 4 قاشق سوپخوري
فلفل دلمه‌اي خرد كرده/ 1 عدد
پياز خرد كرده/ 1 عدد
جعفري خرد كرده/ 1 قاشق سوپخوري
ميگوي تميز كرده/ 500 گرم
روغن مايع/ 5 تا 6 قاشق سوپخوري
سس تارتار/ يك دوم پيمانه

روش تهيه:
 

در ظرف مناسبي روغن زيتون، نمك، فلفل، سير، آبليمو، فلفل دلمه‌اي، پياز و جعفري را بريزيد. ميگوها را نيز افزوده و مخلوط كنيد. بعد آن را به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزه‌دار شود. اكنون ميگوها را از كمر (درازا) برش بزنيد تا صاف و پهن شوند. سپس آن‌ها را در ميان سلفون قرار دهيد و با استيك‌كوب بكوبيد تا كاملاً تخت و نرم شوند. حالا كف ظرف نسوزي را با روغن آغشته كنيد و ميگوها را در آن قرار دهيد. اينك پايه‌ي فلزي را در دستگاه بگذاريد و ظرف را روي آن قرار دهيد. اكنون كانوكشن را روي 250 درجه‌ي سانتي‌گراد روشن كنيد و ميگو را به مدت 15 دقيقه در آن بپزيد. در اين ميان يكي دو بار آن را زير و رو كنيد تا بپزد و برشته شود. حالا ميگو را در ظرف مناسبي بچينيد وهمراه با سس ميل نمائيد.
منبع:مجله‌ي آشپزباشي، شماره 36
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image