مواد لازم براي 4-6 نفر:
هويج درشت/ 2 عدد
كدو/ 2 عدد
روغن/ 200 گرم
سير/ 3 حبه
پياز سرخ كرده/ 2 قاشق سوپخوري
گوشت چرخ كرده/ 250 گرم
رب گوجهفرنگي/ 2 قاشق سوپخوري
شير/ 80 ميليليتر (يك سوم پيمانه)
نان تست (برشتي) متوسط/ 2 عدد
تخممرغ/ 2 عدد
زعفران، نمك و فلفل/ به ميزان لازم
ادويه (تخم گشنيز، زيرهي سبز و سياه)/ به ميزان لازم
پنير پيتزاي رنده كرده/ 250 گرم
روش تهيه:
پوست هويج و كدو را بگيريد و از درازا به شكل برشهاي نازك ببريد. آن گاه در ظرف مناسبي آب جوش بريزيد، هويج و كدو را در آن بيندازيد تا نرم شوند. بعد آنها را در صافي بريزيد تا آبش گرفته شود. در تابهي مناسبي روغن بريزيد و سير را در آن تفت دهيد. سپس پياز و گوشت را بيفزائيد و تفت دهيد. بعد رب گوجهفرنگي را اضافه كنيد. در ظرف ديگري هم شير را با نان تست مخلوط كنيد و به مخلوط قبل بيفزائيد. حالا تخممرغها را در كاسهاي بريزيد و نمك، فلفل، زعفران و ادويه را به آن اضافه كنيد و به مايهي گوشتي داغ بيفزائيد، تا تخممرغها ببندد. بعد نيمي از پنير را درون مايه بريزيد. قالب مخصوص ژله را چرب كنيد و برشهاي هويج و كدو را كنار هم بچينيد؛ به گونهاي كه لبهي هويج و كدو روي هم باشد. اكنون باقيماندهي پنير را روي هويج و كدو بپاشيد و مايهي گوشتي را روي آن بريزيد. قالب را فر (تاون) گرم شده با دماي 200 درجهي سانتيگراد، به مدت 45 دقيقه قرار دهيد تا دلمه بپزد. اينك دلمه را روي ظرف مناسبي برگردانيد.
منبع:مجلهي آشپزباشي، شماره 36