جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد تخم مرغ داماد با سس تمر هندي
-(3 Body) 
سالاد تخم مرغ داماد با سس تمر هندي
Visitor 1044
Category: دنياي فن آوري
اين سالاد متفاوت ،از داستاني فرانسوي منشاء مي گيرد. داستان در مورد دامادي است که مادر زن بيماري داشته و بايد هزينه ي زندگي و درمان او را نيز تامين مي کرده است .بنابراين به فکر مي افتد که در گوشه ي خانه غذايي تهيه کند تا هم بتواند مراقب مادر زن خود باشد و هم در آمدي به دست آورد. در نتيجه اين سالاد را ابتکار مي کند و از اين بابت بسيار مشهور و موفق مي شود .دليل نامگذاري نيز همين حکايت مي باشد.

مواد لازم:

تخم مرغ: 4 عدد
کاهو: چند برگ درسته
روغن سرخ کردني: به مقدار لازم
شکر قهوه اي: 25 گرم
سوياسس: 4 قاشق مربا خوري
آب: يک چهارم پيمانه
شيره ي تمبر هندي: 5 قاشق غذا خوري
شکر: 5 قاشق غذا خوري
سير: يک حبه ،له شده
فلفل قرمز: يک عدد ريز خرد شده
روغن زيتون: 2 قاشق مربا خوري
پيازچه: 4 عدد
گشنيز: مقداري ،براي تزيين

طرز تهيه:

ابتدا تخم مرغها را آب پز کنيد(ده دقيقه کافي مي باشد).برگهاي کاهو را بعد از شستن و خشک کردن به شکل درسته در ظرف زيبايي چيده و کنار بگذاريد .تخم مرغهاي پخته شده را به شکل درسته پوست گرفته و در روغن سرخ کردني فراوان سرخ کنيد تا کاملا طلايي رنگ شوند. براي تهيه ي سس تمبر هندي ،در ظرف ديگري شکر قهوه اي و سويا سس را مخلوط نموده هم بزنيد تا شکر کاملا حل شود.يک چهارم پيمانه آب را با يک دوم بسته تمبر هندي مخلوط و از صافي رد کرده، شيره آن را جدا کرده ،5قاشق غذاخوري شکر به آن افزوده و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا به جوش آمده و کمي غليظ شود .در اين هنگام سير و فلفل را هم اضافه کرده و از روي حرارت برداريد .پس از خنک شدن سس،روغن زيتون را اضافه کرده و کنار بگذاريد .پيازچه ها را کمي تفت دهيد.تخم مرغ ها را به چهار قسمت تقسيم کرده روي کاهوها بگذاريد و اطراف آن را با پيازچه هاي تفت داده شده بپوشانيد .روي سالاد از سس تمبر هندي بريزيد و با برگهاي گشنيز تزيين کنيد.

نکته::

1.اين دستور 60گرم کربو هيدرات ،20گرم پروتئين،60گرم چربي و 860کيلو کالري انرژي دارد.
2.اين سالاد با نان تست سرخ شده در کره يک سالاد مناسب و کامل براي شب مي باشد.
3.شما به دلخواه مي توانيد مقدار شکر را کم يا زياد کرده و در صورت در دسترس نبودن شکر قهوه اي شکر سفيد را جايگزين آن نماييد.
4.در صورت تمايل مي توانيد مقدار روغن زيتون سس را هم افزايش دهيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image