جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کشک جوش(يا کاله جوش)
-(2 Body) 
کشک جوش(يا کاله جوش)
Visitor 1025
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

پياز داغ: يک سوم پيمانه
مغز گردو: يک دوم پيمانه
زرد چوبه: يک دوم قاشق مربا خوري سرخالي
نعنا داغ: 2قاشق غذا خوري
کشک: سه چهارم تا يک پيمانه
سيرداغ: يک قاشق مربا خوري ،به دلخواه
گردو: براي تزيين

طرز تهيه:

پياز داغ را در قابلمه اي ريخته، مغز گردوي ريز خرد شده و زرد چوبه را اضافه کرده و هم بزنيد. نعنا داغ يا خشک را نيز افزوده ،هم زده و به ميزان لازم آب اضافه کنيد و بگذاريد بجوشد.پس از 15الي 20دقيقه کشک را اضافه و قبل از جوشيدن از روي حرارت برداريد. مقدار مغز گردو را مي توانيد کم يا زياد کنيد. در صورت دلخواه مي توانيد سير داغ را هم اضافه کنيد.

نکته::

1.اين دستور 150گرم کربو هيدرات،45 گرم پروتئين،80گرم چربي و 1500کيلو کالري انرژي دارد.
2.اين غذا متعلق به استان سمنان مي باشد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image