مواد لازم:
پياز داغ: يک سوم پيمانه
مغز گردو: يک دوم پيمانه
زرد چوبه: يک دوم قاشق مربا خوري سرخالي
نعنا داغ: 2قاشق غذا خوري
کشک: سه چهارم تا يک پيمانه
سيرداغ: يک قاشق مربا خوري ،به دلخواه
گردو: براي تزيين
طرز تهيه:
پياز داغ را در قابلمه اي ريخته، مغز گردوي ريز خرد شده و زرد چوبه را اضافه کرده و هم بزنيد. نعنا داغ يا خشک را نيز افزوده ،هم زده و به ميزان لازم آب اضافه کنيد و بگذاريد بجوشد.پس از 15الي 20دقيقه کشک را اضافه و قبل از جوشيدن از روي حرارت برداريد. مقدار مغز گردو را مي توانيد کم يا زياد کنيد. در صورت دلخواه مي توانيد سير داغ را هم اضافه کنيد.
نکته::
1.اين دستور 150گرم کربو هيدرات،45 گرم پروتئين،80گرم چربي و 1500کيلو کالري انرژي دارد.
2.اين غذا متعلق به استان سمنان مي باشد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68