جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دمي مرغ و سبزيجات
-(4 Body) 
دمي مرغ و سبزيجات
Visitor 1061
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

برنج: 4 پيمانه پلو پز
پياز نگيني شده: يک عدد درشت
هويج نگيني شده: يک پيمانه
سبزيجات معطر (شويد،جعفري،و گشنيز): نصف پيمانه از هر کدام جمعا يک و نيم پيمانه
نخود فرنگي: نصف پيمانه(به دلخواه)
قارچ ورقه اي شده: يک پيمانه
سينه مرغ کامل: يک عدد، دو طرفه
آب مرغ: به مقدار کافي
فلفل دلمه اي قرمز: يک عدد
کره: 50گرم
روغن مايع: 2قاشق غذا خوري
سير رنده شده: 2 حبه
زعفران ،نمک،پودر زنجبيل و فلفل: به ميزان لازم
نان لواش و بادام براي ته ديگ: به ميزان لازم

طرز تهيه:

سينه مرغ را به صورت مکعبهاي 2سانتي متري برش زده و با مقداري نمک، فلفل، روغن مايع و يک قاشق مرباخوري زنجبيل مخلوط کنيد. تکه هاي مرغ را حداقل به مدت يک ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزه دار شود(در مواقعي که عجله داريد نيازي به اين کار نيست). قارچها را با مقداري از کره و يک قاشق آبليمو روي حرارت بالا حدود يک الي 2دقيقه تفت داده و کنار بگذاريد.
پيازهاي نگيني شده را با بقيه کره و کمي روغن مايع تفت دهيد تا نرم و نسبتا طلايي شود. تکه هاي مرغ مزه دار شده را به پيازها اضافه کرده و تفت دهيد تا رنگ آنها برگردد. بعد هويجهاي نگيني را افزوده و به تفت دادن ادامه دهيد.
بعد از نرم شدن هويج سبزيجات را اضافه کرده وتفت دهيد. در آخر هم فلفل دلمه اي و قارچ تفت داده شده و سير را اضافه کنيد. نمک، فلفل و زعفران را نيز افزوده و برنجي را که شسته و آماده کرده ايد داخل قابلمه بريزيد .روي برنج به مقدار کافي آب مرغ و آب اضافه کرده و خوب با مواد مخلوط کنيد.
نمک برنج را اندازه کرده و حرارت را بالا ببريد تا برنج به جوش بيايد .بعد از جوشيدن حرارت را کم کرده و صبر کنيد تا برنج پخته شده و آب آن کشيده شود.دراين فاصله قابلمه ديگري را آماده کرده و کف قابلمه را کمي چرب کنيد.
نان لواش را با قيچي به شکل نوارهاي بلندي برش زده و کف قابلمه به صورت حصيري بچينيد و در جاهاي خالي بين نان ها بادام يا گردو قرار دهيد. برنجي را که آب آن کشيده شده به آرامي با کفگير داخل اين قابلمه انتقال داده روي آن دمکني گذاشته و روي حرارت ملايم دم کنيد. بعد از 40الي 50دقيقه برنج دم کشيده را در ظرف مورد نظر برگردانده و سرو کنيد.

نکته::

1.اين دستور 355گرم کربو هيدرات ،95گرم پروتئين ،100گرم چربي و 2700کيلو کالري انرژي دارد.
2.اين برنج با گوشت پخته ،ماهي يا تن ماهي نيز قابل تهيه است .در صورتي که از گوشت استفاده مي کنيد بايد از آب گوشت براي تهيه برنج استفاده کنيد و اگر آب گوشت شما چرب است بهتر است مقدار کره دستور را کاهش دهيد .در صورت استفاده از تن ماهي يا ماهي ،آن را به دلخواه آماده کرده و کنار برنج سرو کنيد.
3.در افزودن آب و نمک به برنج بايد محتاط بود چون مرغ و آب مقداري نمک دارند.سبزيجات نيز مقداري آب دارند که ممکن است باعث نرم شدن برنج شود.
4.براي سهولت کار بهتر است برنج را در پلوپز يا فر دم کنيد تا راحت تر به صورت قالبي برگردد.
5.در صورتي که تمايلي به داشتن ته ديگ نداريد نيازي به تعويض قابلمه برنج نيست.
6.مي توانيد قارچها را به جاي تفت دادن همراه فلفل دلمه اي به مواد اضافه کنيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image