مواد لازم:
برنج مرغوب: سه و يک دوم پيمانه
ماست چکيده خامه اي: يک پيمانه
روغن و کره: يک سوم پيمانه (آب کرده)
سير: 2حبه پوره شده
پودر گشنيز: يک دوم قاشق چايخوري
تخم مرغ: يک عدد
زرده ي تخم مرغ: 4عدد
توت فرنگي: يک پيمانه پوره شده
رنگ قرمز خوراکي: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
اسانس توت فرنگي: 4 تا 5قطره
توت فرنگي و سبزيجات تازه: به مقدار لازم براي تزيين
طرز تهيه:
برنج را شسته و با محلول آب نمک غليظ و ولرم خيس کنيد. سپس برنج را پخته و آب کش کنيد ولي کمي دان تر از حد معمول برداريد.ماست را با چنگال بزنيد تا صاف شود سپس روغن و کره ي ذوب شده و سرد شده را اضافه کرده، هم بزنيد .سير پوره شده پودر گشنيز تخم مرغ و زرده هاي تخم مرغ را هم افزوده و مخلوط نماييد.توت فرنگي پوره شده رنگ قرمز خوراکي مجاز، اسانس توت فرنگي و نمک را اضافه کرده ،هم بزنيد .برنج آب کش شده ي فوق را با اين مايه مخلوط کنيد .سپس ظرف مخصوص فر را با مقدار کمي روغن چرب و گرم کنيد. مخلوط برنج را در ظرف بريزيد و سطح روي آن را صاف و کمي فشرده کنيد،کمي کره ي آب شده را روي سطح ته چين بدهيد و با فويل خيس شده بپوشانيد. سپس آن را به مدت يک و نيم ساعت در طبقه ي وسط فر گرم شده با حرارت 350 درجه ي فارنهايت يا 175 درجه ي سانتي گراد قرار دهيد. سپس ته چين را از فر خارج کرده و مقداري کره ي آب شده ي گرم را روي آن بدهيد و مجدداً روي آن را بپوشانيد. پس از ده دقيقه ته چين را روي ظرف سرو برگردانده و روي آن را با توت فرنگي و سبزيجات مورد نظر تزيين و سپس سرو کنيد.
نکته::
1.اين دستور 580گرم کربو هيدرات ،85گرم پروتئين، 125گرم چربي و 3785کيلو کالري انرژي دارد.
2.شما مي توانيد ميوه هايي نظير هلوي پوره شده با رنگ و اسانس هلو و يا زردآلوي پوره شده با رنگ زرد زعفراني و اسانس موز را جايگزين توت فرنگي پوره شده و رنگ قرمز و اسانس توت فرنگي نماييد و هر ميوه اي را که در ته چين استفاده مي کنيد از همان ميوه هم براي تزيين آن استفاده کنيد.ته چين فوق زيبا ،خوش مزه و مورد توجه مي باشد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68