جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ته چين توت فرنگي(مدرن)
-(6 Body) 
ته چين توت فرنگي(مدرن)
Visitor 924
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

برنج مرغوب: سه و يک دوم پيمانه
ماست چکيده خامه اي: يک پيمانه
روغن و کره: يک سوم پيمانه (آب کرده)
سير: 2حبه پوره شده
پودر گشنيز: يک دوم قاشق چايخوري
تخم مرغ: يک عدد
زرده ي تخم مرغ: 4عدد
توت فرنگي: يک پيمانه پوره شده
رنگ قرمز خوراکي: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
اسانس توت فرنگي: 4 تا 5قطره
توت فرنگي و سبزيجات تازه: به مقدار لازم براي تزيين

طرز تهيه:

برنج را شسته و با محلول آب نمک غليظ و ولرم خيس کنيد. سپس برنج را پخته و آب کش کنيد ولي کمي دان تر از حد معمول برداريد.ماست را با چنگال بزنيد تا صاف شود سپس روغن و کره ي ذوب شده و سرد شده را اضافه کرده، هم بزنيد .سير پوره شده پودر گشنيز تخم مرغ و زرده هاي تخم مرغ را هم افزوده و مخلوط نماييد.توت فرنگي پوره شده رنگ قرمز خوراکي مجاز، اسانس توت فرنگي و نمک را اضافه کرده ،هم بزنيد .برنج آب کش شده ي فوق را با اين مايه مخلوط کنيد .سپس ظرف مخصوص فر را با مقدار کمي روغن چرب و گرم کنيد. مخلوط برنج را در ظرف بريزيد و سطح روي آن را صاف و کمي فشرده کنيد،کمي کره ي آب شده را روي سطح ته چين بدهيد و با فويل خيس شده بپوشانيد. سپس آن را به مدت يک و نيم ساعت در طبقه ي وسط فر گرم شده با حرارت 350 درجه ي فارنهايت يا 175 درجه ي سانتي گراد قرار دهيد. سپس ته چين را از فر خارج کرده و مقداري کره ي آب شده ي گرم را روي آن بدهيد و مجدداً روي آن را بپوشانيد. پس از ده دقيقه ته چين را روي ظرف سرو برگردانده و روي آن را با توت فرنگي و سبزيجات مورد نظر تزيين و سپس سرو کنيد.

نکته::

1.اين دستور 580گرم کربو هيدرات ،85گرم پروتئين، 125گرم چربي و 3785کيلو کالري انرژي دارد.
2.شما مي توانيد ميوه هايي نظير هلوي پوره شده با رنگ و اسانس هلو و يا زردآلوي پوره شده با رنگ زرد زعفراني و اسانس موز را جايگزين توت فرنگي پوره شده و رنگ قرمز و اسانس توت فرنگي نماييد و هر ميوه اي را که در ته چين استفاده مي کنيد از همان ميوه هم براي تزيين آن استفاده کنيد.ته چين فوق زيبا ،خوش مزه و مورد توجه مي باشد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image