مواد لازم براي 2نفر:
پودر بادام: 4 قاشق غذا خوري
ماست خامه اي: 250گرم
پودر قند: 3قاشق غذاخوري
شير: 3قاشق غذاخوري
دارچين: مقداري
توت فرنگي: 200گرم
آبليمو تازه: 2قاشق غذاخوري
پودر قند: 20گرم
طرز تهيه:
پودر بادام را در تابه اي بدون روغن تفت دهيد تا رنگ بگيرد و زماني که خنک شد، بادام را با ماست ،3قاشق غذاخوري پودر قند ،شير و دارچين مخلوط کنيد. توت فرنگي ،آبليموترش و 20گرم پودر قند را با هم ميکس کنيد تا پوره شود. در ظرف مناسبي طبقه طبقه از مايه خمير ماست و پوره توت فرنگي بريزيد و با بيسکويت تزيين کنيد.
نکته:
1.اين دستور 95گرم کربوهيدرات ،15گرم پروتيين،25گرم چربي و 665کيلو کالري انرژي دارد.
2.اين دسر را مي توانيد با انواع ميوه هاي تازه مانند زردآلو ،گيلاس،و...تهيه کنيد که براي بچه ها نيز بسيار مفيد است.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68