مواد لازم براي 4تا6نفر:
پنير موتزارلا: 100گرم، رنده شده
پياز: يک عدد، خرد شده
روغن: به ميزان لازم
گوشت چرخ کرده: 200گرم
نمک و فلفل: به ميزان لازم
ادويه کاري: يک قاشق مربا خوري
سيب زميني: 2 عدد
جعفري: 3 قاشق غذاخوري
شير: نصف پيمانه
تخم مرغ: 2 عدد
روغن مايع: 2قاشق غذا خوري
کلم برگ: يک عدد
طرز تهيه:
پياز را تفت داده ،گوشت را به آن اضافه کنيد. سپس نمک، فلفل و ادويه کاري پاشيده و تفت دهيد.سيب زميني هاي رنده شده يا خرد شده را به گوشت اضافه کنيد در آخر جعفري خرد شده را نيز اضافه کرده کنار بگذاريد.
در کاسه اي شير،تخم مرغ و روغن مايع را مخلوط کرده کنار بگذاريد.
برگهاي کلم را در آب جوش بياندازيد تا نرم شوند.
سپس ظرف فر را چرب کرده، مثل لازانيا يک تا 2برگ از کلم را بگذاريد بعد کمي از مخلوط شير و تخم مرغ روي آن ريخته و سپس از مايه گوشت بريزيد .اين کار را تا آخر تکرار کنيد. در آخر پنير موتزارلاي رنده شده داليا بپاشيد و حدود 3 ربع در فر با حرارت 180درجه ي سانتي گراد قرار دهيد تا پخته و روي آن طلايي گردد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68