مواد لازم براي 2 نفر:
برگ هاي اسفناج ريز و کوچک / 250 گرم
گريپ فروت فيله کرده / 1 عدد
پياز قرمز حلقه کرده / 1 عدد
کلم قرمز خردکرده / يک دوم پيمانه
روغن زيتون / 2 قاشق سوپخوري
سرکه قرمز / 2 قاشق سوپخوري
آب پرتقال /2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل / به ميزان لازم
روش تهيه:
ابتدا ساقه هاي اسفناج را جدا کنيد و برگ هاي آن را خوب بشوئيد. آن گاه روي پارچه تميزي پهن کنيد تا آبش گرفته شود. سپس در کاسه اي فيله گريپ فروت، پياز و کلم قرمز را با هم مخلوط کنيد. اکنون روغن زيتون، سرکه قرمز، آب پرتقال، نمک و فلفل را با هم مخلوط نمائيد. حالا اين سس را روي سالاد بريزيد و آن را ميل نمائيد.
نکته خواندني
کلم: بتاکاروتن موجود در کلم به تقويت سيستم ايمني و مقابله بدن بر عليه بيماري ها کمک مي کند، پس با مصرف کلم، از بروز بيماري ها پيشگيري نمائيد.
منبع: مجله آموزشي خبري آشپزباشي / شماره 37