مواد لازم:
گوشت فيله يا راسته گوسفند بدون استخوان: 600گرم (براي هر نفر 150گرم)
فلفل دلمه اي: يک عدد متوسط
پياز درشت: يک عدد
کره:50گرم (يک چهارم پيمانه)
رب گوجه فرنگي: يک قاشق غذاخوري سرخالي
آرد: يک قاشق مربا خوري
نمک ،فلفل و زرد چوبه: به ميزان لازم
محلول زعفران: يک دوم قاشق مرباخوري
آب ليمو: يک قاشق غذاخوري
سيخ چوبي متوسط: به ميزان لازم
طرز تهيه:
گوشت را تميز کرده به تکه هاي کوچک تقسيم کنيد. فلفل دلمه اي و پياز را هم به شکل مکعبي خرد کنيد. سپس گوشت را در سيخ چوبي مخصوص پخت فرو ببريد و مابين گوشتها يک عدد پياز و فلفل دلمه اي قرار دهيد. نيمي از کره را در ظرف مسطحي بريزيد و به مدت يک دقيقه با قدرت 100درصد(حداکثر) در مايکروويو بگذاريد. سپس سيخها را به کره آغشته کرده و ظرف را به مدت 5 تا 7 دقيقه با قدرت 60درصد(متوسط)بدون در پوش در دستگاه بگذاريد تا گوشت تفت بخورد، مابقي کره، رب گوجه فرنگي ،آرد، فلفل و ادويه را نيز باهم مخلوط کرده و پس از 30 ثانيه قرار دادن دستگاه روي قدرت حداکثر ،روي گوشت بريزيد .ظرف را مجدداً با درپوش به مدت 12تا15دقيقه با قدرت 60درصد(متوسط) در دستگاه قرار دهيد تا گوشت بپزد و در اين فاصله يک بار در ظرف را برداريد و از سس روي سيخ ها بريزيد و در اين فاصله يک بار در ظرف را برداريد و در آخر نمک ،زعفران و آب ليموترش را اضافه کنيد. سپس سيخها را در ديس بچينيد و سس را روي آن بدهيد.
نکته::
1.اين دستور 20گرم کربوهيدرات،110گرم پروتئين،125 گرم چربي و 1645 کيلو کالري انرژي دارد.
2.مي توانيد لابه لاي گوشت ها يک الي 2عدد دنبه خرد شده قرار دهيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68