جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کباب حسيني
-(10 Body) 
کباب حسيني
Visitor 1026
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

گوشت فيله يا راسته گوسفند بدون استخوان: 600گرم (براي هر نفر 150گرم)
فلفل دلمه اي: يک عدد متوسط
پياز درشت: يک عدد
کره:50گرم (يک چهارم پيمانه)
رب گوجه فرنگي: يک قاشق غذاخوري سرخالي
آرد: يک قاشق مربا خوري
نمک ،فلفل و زرد چوبه: به ميزان لازم
محلول زعفران: يک دوم قاشق مرباخوري
آب ليمو: يک قاشق غذاخوري
سيخ چوبي متوسط: به ميزان لازم

طرز تهيه:

گوشت را تميز کرده به تکه هاي کوچک تقسيم کنيد. فلفل دلمه اي و پياز را هم به شکل مکعبي خرد کنيد. سپس گوشت را در سيخ چوبي مخصوص پخت فرو ببريد و مابين گوشتها يک عدد پياز و فلفل دلمه اي قرار دهيد. نيمي از کره را در ظرف مسطحي بريزيد و به مدت يک دقيقه با قدرت 100درصد(حداکثر) در مايکروويو بگذاريد. سپس سيخها را به کره آغشته کرده و ظرف را به مدت 5 تا 7 دقيقه با قدرت 60درصد(متوسط)بدون در پوش در دستگاه بگذاريد تا گوشت تفت بخورد، مابقي کره، رب گوجه فرنگي ،آرد، فلفل و ادويه را نيز باهم مخلوط کرده و پس از 30 ثانيه قرار دادن دستگاه روي قدرت حداکثر ،روي گوشت بريزيد .ظرف را مجدداً با درپوش به مدت 12تا15دقيقه با قدرت 60درصد(متوسط) در دستگاه قرار دهيد تا گوشت بپزد و در اين فاصله يک بار در ظرف را برداريد و از سس روي سيخ ها بريزيد و در اين فاصله يک بار در ظرف را برداريد و در آخر نمک ،زعفران و آب ليموترش را اضافه کنيد. سپس سيخها را در ديس بچينيد و سس را روي آن بدهيد.

نکته::

1.اين دستور 20گرم کربوهيدرات،110گرم پروتئين،125 گرم چربي و 1645 کيلو کالري انرژي دارد.
2.مي توانيد لابه لاي گوشت ها يک الي 2عدد دنبه خرد شده قرار دهيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image