جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
فيله کردن قزل آلا
-(3 Body) 
فيله کردن قزل آلا
Visitor 936
Category: دنياي فن آوري
در کشور ما ماهي قزل آلا با قيمت ارزان و به وفور پيدا مي شود و به خاطر طعم ملايم و تيغ کم مورد توجه همگان است. سرخ شده و بريان شده ي ماهي قزل آلا بسيار خوشمزه است ولي براي تنوع در پخت آن مي توانيد آن را فيله کرده و غذاهاي متنوعي بپزيد. براي فيله کردن بايد ابتدا استخوان و تيغ ها را در آورده و از پوست جدا کنيد.که اين کار را به راحتي مي توان در منزل انجام داد. براي سرعت بخشيدن به اين کار مي توانيد قسمت اول که گرفتن استخوان است از فروشنده کمک بگيريد و به کار خودتان سرعت بخشيد.
1.ابتدا باله هاي ماهي را با قيچي آشپزخانه جدا کنيد. اين کار را با چاقو نيز مي توانيد انجام دهيد.اما به دليل ليز بودن ماهي اين کار با قيچي راحت تر است.
2.سرو دم ماهي را نيز جدا کنيد.
3.انگشتتان را زير ستون فقرات ماهي برده و با فشار دست آن را کمي آزاد کنيد.
4.استخوان انتهاي ستون فقرات را از هم جدا کنيد.
5.سپس به راحتي با کشيدن ستون فقرات تمام استخوانها جدا خواهد شد اگر تعدادي تيغ داخل گوشت ماهي باقي مانده آن را به کمک يک موچين تميز يا نوک چاقو جدا کنيد.
6.ماهي را از طول به دو نيم برش بزنيد.
7.با کمک يک چاقوي کوچک ابتدا از دم ماهي شروع کرده و گوشت را از پوست جدا کرده سپس آهسته پوست را بکشيد و چاقو را بين گوشت و پوست قرار دهيد.خيلي راحت گوشت از پوست جدا مي شود .اگر پوست ليز بوده و از دست جدا شد آن را با يک دستمال آشپزخانه بگيريد تا مشکل حل شود.

منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image