مواد لازم براي 4نفر:
آرد: يک و نيم پيمانه
نمک: يک دوم قاشق مرباخوري
بکينگ پودر: يک قاشق مرباخوري
کره: 70گرم
تخم مرغ :يک عدد
ماست: يک تا 2قاشق غذا خوري
مواد لازم براي داخل تارت:
سيب زميني: 250گرم، رنده شده
خامه: يک دوم پيمانه (125گرم)
تخم مرغ: 3 عدد
نمک و فلفل: به ميزان لازم
آويشن: يک قاشق مرباخوري
پنير پيتزا: يک پيمانه رنده شده
طرز تهيه خمير:
در کاسه اي آرد ،نمک و بکينگ پودر را با هم الک کرده، مخلوط کنيد. سپس کره ي نرم را اضافه کرده و به خورد آرد بدهيد تا به صورت خرده نان درآيد. تخم مرغ و ماست را اضافه کنيد تا خمير انسجام لازم را پيدا کند. سپس کف و ديواره ي قالب تارت را با خمير بپوشانيد.
سيب زميني رنده شده را بدون روغن کمي در تابه تفت داده، بعد بگذاريد تا سرد شود .خامه ،تخم مرغ ،نمک ،فلفل و آويشن را با هم مخلوط و سپس سيب زميني و پنير پيتزا را اضافه کنيد.اين مايه را داخل قالب روي خمير بريزيد و در طبقه ي وسط فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتيگراد (350درجه ي فارنهايت)قرار دهيد تا بپزد و روي آن طلايي رنگ شود.
نکته:
1.اين دستور 155گرم کربوهيدرات ،80گرم پروتئين ،150گرم چربي و 2290کيلو کالري انرژي دارد.
2.براي مخلوط کردن کره نرم و آرد بهتر است از چنگال استفاده کنيد تا گرماي دستتان باعث ذوب شدن کره نشود.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68