جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
تارت سيب زميني
-(4 Body) 
تارت سيب زميني
Visitor 958
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4نفر:
 

آرد: يک و نيم پيمانه
نمک: يک دوم قاشق مرباخوري
بکينگ پودر: يک قاشق مرباخوري
کره: 70گرم
تخم مرغ :يک عدد
ماست: يک تا 2قاشق غذا خوري

مواد لازم براي داخل تارت:
 

سيب زميني: 250گرم، رنده شده
خامه: يک دوم پيمانه (125گرم)
تخم مرغ: 3 عدد
نمک و فلفل: به ميزان لازم
آويشن: يک قاشق مرباخوري
پنير پيتزا: يک پيمانه رنده شده

طرز تهيه خمير:
 

در کاسه اي آرد ،نمک و بکينگ پودر را با هم الک کرده، مخلوط کنيد. سپس کره ي نرم را اضافه کرده و به خورد آرد بدهيد تا به صورت خرده نان درآيد. تخم مرغ و ماست را اضافه کنيد تا خمير انسجام لازم را پيدا کند. سپس کف و ديواره ي قالب تارت را با خمير بپوشانيد.
سيب زميني رنده شده را بدون روغن کمي در تابه تفت داده، بعد بگذاريد تا سرد شود .خامه ،تخم مرغ ،نمک ،فلفل و آويشن را با هم مخلوط و سپس سيب زميني و پنير پيتزا را اضافه کنيد.اين مايه را داخل قالب روي خمير بريزيد و در طبقه ي وسط فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتيگراد (350درجه ي فارنهايت)قرار دهيد تا بپزد و روي آن طلايي رنگ شود.

نکته:
 

1.اين دستور 155گرم کربوهيدرات ،80گرم پروتئين ،150گرم چربي و 2290کيلو کالري انرژي دارد.
2.براي مخلوط کردن کره نرم و آرد بهتر است از چنگال استفاده کنيد تا گرماي دستتان باعث ذوب شدن کره نشود.

منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image