مواد لازم براي 4نفر:
زيتون سياه بي هسته: يک سوم پيمانه درشت خرد شده
روغن زيتون: يک سوم پيمانه +2قاشق غذاخوري
رنده پوست ليمو: يک عدد
آب ليموترش تازه: يک قاشق غذاخوري
سير رنده شده: يک حبه
فلفل قرمز خشک: يک هشتم قاشق مربا خوري،نيم کوب
نمک: به ميزان لازم
فيله ي قزل آلا: 4تکه
کاهوي خرد شده: 5 پيمانه
برشهاي ليمو: به دلخواه براي سرو
آرد: نصف پيمانه
1.روغن زيتون را به زيتون سياه اضافه کنيد.
2.آبليمو را اضافه کنيد.
3.سير، فلفل و نمک را نيز اضافه کرده مخلوط کنيد.
4.فيله ها را نمک و فلفل زده و در آرد بغلتانيد.
5.فيله هاي آغشته به آرد را داخل روغن سرخ کنيد.
6.سرخ کردن فيله ها و طلايي رنگ کردن آن
طرز تهيه فيله قزل آلاي سرخ شده با سس زيتون و ليمو:
زيتون ،يک سوم پيمانه از روغن زيتون ،رنده پوست ليمو ،آب ليمو،سير و فلفل را در کاسه اي مخلوط کرده سپس نمک آن را اندازه کنيد. فيله ماهي را نمک زده و در آرد بغلتانيد.آن را تکان دهيد تا آردهاي اضافي بريزد.2 قاشق غذاخوري روغن را داخل تابه تفلون ريخته و روي حرارت متوسط داغ کنيد. سپس فيله ها را سرخ کرده در ظرف سرو گذاشته و از مخلوط زيتون روي آن بريزيد. مي توانيد کاهوها را نيز با اين سس مخلوط کرده و همراه ماهي کنار ليموترش سرو کنيد.
نکته :
اين دستور 90گرم کربو هيدرات ،75گرم پروتئين ،90گرم چربي و 1470کيلو کالري انرژي دارد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68