جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
فيله قزل آلاي سرخ شده با سس زيتون و ليمو
-(9 Body) 
فيله قزل آلاي سرخ شده با سس زيتون و ليمو
Visitor 1027
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4نفر:
 

زيتون سياه بي هسته: يک سوم پيمانه درشت خرد شده
روغن زيتون: يک سوم پيمانه +2قاشق غذاخوري
رنده پوست ليمو: يک عدد
آب ليموترش تازه: يک قاشق غذاخوري
سير رنده شده: يک حبه
فلفل قرمز خشک: يک هشتم قاشق مربا خوري،نيم کوب
نمک: به ميزان لازم
فيله ي قزل آلا: 4تکه
کاهوي خرد شده: 5 پيمانه
برشهاي ليمو: به دلخواه براي سرو
آرد: نصف پيمانه
1.روغن زيتون را به زيتون سياه اضافه کنيد.
2.آبليمو را اضافه کنيد.
3.سير، فلفل و نمک را نيز اضافه کرده مخلوط کنيد.
4.فيله ها را نمک و فلفل زده و در آرد بغلتانيد.
5.فيله هاي آغشته به آرد را داخل روغن سرخ کنيد.
6.سرخ کردن فيله ها و طلايي رنگ کردن آن

طرز تهيه فيله قزل آلاي سرخ شده با سس زيتون و ليمو:
 

زيتون ،يک سوم پيمانه از روغن زيتون ،رنده پوست ليمو ،آب ليمو،سير و فلفل را در کاسه اي مخلوط کرده سپس نمک آن را اندازه کنيد. فيله ماهي را نمک زده و در آرد بغلتانيد.آن را تکان دهيد تا آردهاي اضافي بريزد.2 قاشق غذاخوري روغن را داخل تابه تفلون ريخته و روي حرارت متوسط داغ کنيد. سپس فيله ها را سرخ کرده در ظرف سرو گذاشته و از مخلوط زيتون روي آن بريزيد. مي توانيد کاهوها را نيز با اين سس مخلوط کرده و همراه ماهي کنار ليموترش سرو کنيد.

نکته :
 

اين دستور 90گرم کربو هيدرات ،75گرم پروتئين ،90گرم چربي و 1470کيلو کالري انرژي دارد.

منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image