جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
رول قزل آلاي بريان
-(10 Body) 
رول قزل آلاي بريان
Visitor 1011
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 6نفر:
 

فيله ماهي قزل آلا: 8تکه
سس مايونز: يک سوم پيمانه
پنير پارميزان رنده شده: يک دوم پيمانه
رنده ي پوست ليمو: يک عدد
آب ليمو ترش تازه: يک قاشق غذاخوري
سير ورچستر: يک دوم قاشق مربا خوري
سير رنده شده: يک عدد
جعفري خرد شده: 2قاشق غذاخوري
روغن زيتون: يک قاشق غذاخوري
1.فيله ها را نمک و فلفل زده با کمي روغن چرب کنيد.
2.سپس آنها را لوله کنيد.
3.در فر يا تابه آنها را سرخ کنيد.
4.مايونز ،پنير پارميزان،رنده ي پوست ليمو ترش را مخلوط کنيد.
5.سس ورچستر و سير را بريزيد.
6.از مواد مخلوط شده روي رول ماهي ها بريزيد و در فر بگذاريد تا روي آن برشته شود.
7.براي کنار غذا گوجه فرنگي هاي گيلاسي را با روغن زيتون تفت دهيد.

طرز تهيه رول بريان:
 

دو طرف ماهي را نمک و فلفل پاشيده ،روي آن را کمي با روغن چرب کنيد. سپس آن را لوله کرده و داخل سيني فر که با اسپري روغن چرب کرده ايد بگذاريد. رولها را حدود 20دقيقه در فر با حرارت 200درجه ي سانتي گراد قرار دهيد تا پخته و کمي طلايي شود. در اين فاصله مايونز ،پنير پارميزان ،رنده پوست ليمو ،آب ليمو، سس ورچستر و سير را در کاسه اي مخلوط کنيد. بعد از اين که ماهي ها پخته شدند مقداري از اين مايه را روي ماهي ماليده، حدود 2 تا 3 دقيقه در فر بگذاريد تا روي آن برشته شود. سپس در ظرف کشيده ،روي آن جعفري خرد شده بپاشيد و سريع سرو کنيد.

نکته:
 

1.اين دستور 20گرم کربوهيدرات ،85گرم پروتئين ،60گرم چربي و 960کيلو کالري انرژي دارد.
2.مي توان در کنار اين غذا از گوجه فرنگي گيلاسي سرخ شده نيز سرو کرد.

منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image