مواد لازم براي 6نفر:
فيله ماهي قزل آلا: 8تکه
سس مايونز: يک سوم پيمانه
پنير پارميزان رنده شده: يک دوم پيمانه
رنده ي پوست ليمو: يک عدد
آب ليمو ترش تازه: يک قاشق غذاخوري
سير ورچستر: يک دوم قاشق مربا خوري
سير رنده شده: يک عدد
جعفري خرد شده: 2قاشق غذاخوري
روغن زيتون: يک قاشق غذاخوري
1.فيله ها را نمک و فلفل زده با کمي روغن چرب کنيد.
2.سپس آنها را لوله کنيد.
3.در فر يا تابه آنها را سرخ کنيد.
4.مايونز ،پنير پارميزان،رنده ي پوست ليمو ترش را مخلوط کنيد.
5.سس ورچستر و سير را بريزيد.
6.از مواد مخلوط شده روي رول ماهي ها بريزيد و در فر بگذاريد تا روي آن برشته شود.
7.براي کنار غذا گوجه فرنگي هاي گيلاسي را با روغن زيتون تفت دهيد.
طرز تهيه رول بريان:
دو طرف ماهي را نمک و فلفل پاشيده ،روي آن را کمي با روغن چرب کنيد. سپس آن را لوله کرده و داخل سيني فر که با اسپري روغن چرب کرده ايد بگذاريد. رولها را حدود 20دقيقه در فر با حرارت 200درجه ي سانتي گراد قرار دهيد تا پخته و کمي طلايي شود. در اين فاصله مايونز ،پنير پارميزان ،رنده پوست ليمو ،آب ليمو، سس ورچستر و سير را در کاسه اي مخلوط کنيد. بعد از اين که ماهي ها پخته شدند مقداري از اين مايه را روي ماهي ماليده، حدود 2 تا 3 دقيقه در فر بگذاريد تا روي آن برشته شود. سپس در ظرف کشيده ،روي آن جعفري خرد شده بپاشيد و سريع سرو کنيد.
نکته:
1.اين دستور 20گرم کربوهيدرات ،85گرم پروتئين ،60گرم چربي و 960کيلو کالري انرژي دارد.
2.مي توان در کنار اين غذا از گوجه فرنگي گيلاسي سرخ شده نيز سرو کرد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68