جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مرغ سوخاري کم چرب
-(12 Body) 
مرغ سوخاري کم چرب
Visitor 959
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :
 

فيله يا ساق مرغ: 6 تکه
ماست: 2 پيمانه
نمک: يک قاشق مرباخوري
پودر سوخاري: 2پيمانه
سير رنده شده: 3 حبه
ريحان ايتاليايي: يک دوم پيمانه ساطوري شده
زرد چوبه: يک قاشق مرباخوري
فلفل قرمز: يک قاشق مرباخوري
آويشن تازه يا پودر اورگانو: يک قاشق مرباخوري

طرز تهيه:
 

فيله هاي مرغ را کاملا خشک کرده و با ماست و نمک مزه دار کنيد. سپس در ظرفي جداگانه پودر سوخاري ،سير ،ريحان ،زرد چوبه ،نمک ،فلفل و آويشن را مخلوط کنيد.فيله ها را از ماست خارج کرده و در مخلوط پودر سوخاري بغلتانيد سپس در سيني فر که از قبل با روغن مايع چرب کرده ايد قرار داده، به مدت نيم ساعت با حرارت 175درجه ي سانتي گراد در طبقه وسط فر بپزيد.

نکته:
 

1.اين دستور 120گرم کربوهيدرات ،75گرم پروتئين،25گرم چربي و 1005کيلو کالري انرژي دارد.
2.اگر از فيله و ساق مرغ(ماهيچه)همزمان استفاده مي کنيد اولا ابتدا با کارد دو برش روي ماهيچه ايجاد کنيد سپس با ماست مزه دار کنيد و حتما در دو سيني جداگانه طبخ کنيد زيرا زمان طبخ هر کدام با هم متفاوت است و اگر دوست داشته باشيد مي توانيد کمي هم محلول زعفران به ماست اضافه کنيد.

منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image