مواد لازم :
فيله يا ساق مرغ: 6 تکه
ماست: 2 پيمانه
نمک: يک قاشق مرباخوري
پودر سوخاري: 2پيمانه
سير رنده شده: 3 حبه
ريحان ايتاليايي: يک دوم پيمانه ساطوري شده
زرد چوبه: يک قاشق مرباخوري
فلفل قرمز: يک قاشق مرباخوري
آويشن تازه يا پودر اورگانو: يک قاشق مرباخوري
طرز تهيه:
فيله هاي مرغ را کاملا خشک کرده و با ماست و نمک مزه دار کنيد. سپس در ظرفي جداگانه پودر سوخاري ،سير ،ريحان ،زرد چوبه ،نمک ،فلفل و آويشن را مخلوط کنيد.فيله ها را از ماست خارج کرده و در مخلوط پودر سوخاري بغلتانيد سپس در سيني فر که از قبل با روغن مايع چرب کرده ايد قرار داده، به مدت نيم ساعت با حرارت 175درجه ي سانتي گراد در طبقه وسط فر بپزيد.
نکته:
1.اين دستور 120گرم کربوهيدرات ،75گرم پروتئين،25گرم چربي و 1005کيلو کالري انرژي دارد.
2.اگر از فيله و ساق مرغ(ماهيچه)همزمان استفاده مي کنيد اولا ابتدا با کارد دو برش روي ماهيچه ايجاد کنيد سپس با ماست مزه دار کنيد و حتما در دو سيني جداگانه طبخ کنيد زيرا زمان طبخ هر کدام با هم متفاوت است و اگر دوست داشته باشيد مي توانيد کمي هم محلول زعفران به ماست اضافه کنيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68