مواد لازم :
  
 فيله يا ساق مرغ: 6 تکه
 ماست: 2 پيمانه 
 نمک: يک قاشق مرباخوري
 پودر سوخاري: 2پيمانه 
 سير رنده شده: 3 حبه
 ريحان ايتاليايي: يک دوم پيمانه ساطوري شده
 زرد چوبه: يک قاشق مرباخوري
 فلفل قرمز: يک قاشق مرباخوري
 آويشن تازه يا پودر اورگانو: يک قاشق مرباخوري 
طرز تهيه:
  
 فيله هاي مرغ را کاملا خشک کرده و با ماست و نمک مزه دار کنيد. سپس در ظرفي جداگانه پودر سوخاري ،سير ،ريحان ،زرد چوبه ،نمک ،فلفل و آويشن را مخلوط کنيد.فيله ها را از ماست خارج کرده و در مخلوط پودر سوخاري بغلتانيد سپس در سيني فر که از قبل با روغن مايع چرب کرده ايد قرار داده، به مدت نيم ساعت با حرارت 175درجه ي سانتي گراد در طبقه وسط فر بپزيد. 
نکته:
  
 1.اين دستور 120گرم کربوهيدرات ،75گرم پروتئين،25گرم چربي و 1005کيلو کالري انرژي دارد.
 2.اگر از فيله و ساق مرغ(ماهيچه)همزمان استفاده مي کنيد اولا ابتدا با کارد دو برش روي ماهيچه ايجاد کنيد سپس با ماست مزه دار کنيد و حتما در دو سيني جداگانه طبخ کنيد زيرا زمان طبخ هر کدام با هم متفاوت است و اگر دوست داشته باشيد مي توانيد کمي هم محلول زعفران به ماست اضافه کنيد. 

 
 منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68