مواد لازم:
سيب زميني آب پز: يک و نيم کيلو گرم
تخم مرغ: 3عدد
کره:50گرم
شير: يک دوم پيمانه
نمک: يک قاشق مرباخوري
قارچ :300گرم يا (کنسرو قارچ 2قوطي)
پياز: يک عدد
کره: يک قاشق غذاخوري
خامه: 150گرم
آرد: 2 قاشق غذا خوري
شير: 3قاشق غذاخوري
نمک و فلفل: به ميزان لازم
پنير گودا: يک پيمانه، رنده شده
مواد لازم جهت تزيين:
پياز حلقه شده: 3عدد
جعفري خرد شده:250گرم
طرز تهيه:
سيب زميني آب پز را ريز رنده کرده ،تخم مرغ ها ،کره ي نرم ،شير و نمک را اضافه کنيد و مدت 2دقيقه با همزن برقي بزنيد تا تمام مواد صاف و يک دست شود.
قارچ ها را که بهتر است ريز و درسته باشد شسته و خشک کنيد(استفاده از کنسرو قارچ به همين دليل است)و در صورت استفاده از کنسرو آن را در آبکش بريزيد تا آب کاملاً برود. پياز را نگيني خرد کرده و با کره تفت دهيد تا کمي طلايي رنگ شود. بعد قارچها را اضافه و آن قدر تفت دهيد تا آب آن کشيده شود سپس آرد را افزوده و 30ثانيه تفت دهيد.در انتها خامه ،شير،نمک و فلفل را افزوده و اجازه دهيد تا مايه سفت و غليظ شده قوام بگيرد.مايه قارچ را از روي حرارت برداشته و بعد از خنک شدن پنير رنده شده را به آن اضافه کنيد.قالب مورد نظر را با کره چرب کرده و کمي پودر سوخاري بپاشيد.نيمي از سيب زميني آماده را کف قالب ريخته و وسط آن را کمي گود کنيد.قارچها را داخل اين گودي ريخته و روي آن را با باقي سيب زميني پوشانده و صاف کنيد.پودينگ را به مدت 35دقيقه در فر داغ با دماي 160درجه ي سانتي گراد بپزيد و بعد از خنک شدن در ظرف سرو برگردانيده و به دلخواه تزيين و سرو کنيد. مي توانيد به جاي يک بار ريختن قارچ اين کار را دوبار تکرار کنيد .يعني ابتدا نيمي از مايه سيب زميني و سپس قارچ را ريخته و اينکار را تکرار کنيد.
نکته:
اين دستور 315گرم کربوهيدرات ،130گرم پروتئين ،155گرم چربي و 3175کيلو کالري انرژي دارد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68