جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پودينگ سيب زميني و قارچ
-(4 Body) 
پودينگ سيب زميني و قارچ
Visitor 1121
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

سيب زميني آب پز: يک و نيم کيلو گرم
تخم مرغ: 3عدد
کره:50گرم
شير: يک دوم پيمانه
نمک: يک قاشق مرباخوري
قارچ :300گرم يا (کنسرو قارچ 2قوطي)
پياز: يک عدد
کره: يک قاشق غذاخوري
خامه: 150گرم
آرد: 2 قاشق غذا خوري
شير: 3قاشق غذاخوري
نمک و فلفل: به ميزان لازم
پنير گودا: يک پيمانه، رنده شده

مواد لازم جهت تزيين:
 

پياز حلقه شده: 3عدد
جعفري خرد شده:250گرم

طرز تهيه:
 

سيب زميني آب پز را ريز رنده کرده ،تخم مرغ ها ،کره ي نرم ،شير و نمک را اضافه کنيد و مدت 2دقيقه با همزن برقي بزنيد تا تمام مواد صاف و يک دست شود.
قارچ ها را که بهتر است ريز و درسته باشد شسته و خشک کنيد(استفاده از کنسرو قارچ به همين دليل است)و در صورت استفاده از کنسرو آن را در آبکش بريزيد تا آب کاملاً برود. پياز را نگيني خرد کرده و با کره تفت دهيد تا کمي طلايي رنگ شود. بعد قارچها را اضافه و آن قدر تفت دهيد تا آب آن کشيده شود سپس آرد را افزوده و 30ثانيه تفت دهيد.در انتها خامه ،شير،نمک و فلفل را افزوده و اجازه دهيد تا مايه سفت و غليظ شده قوام بگيرد.مايه قارچ را از روي حرارت برداشته و بعد از خنک شدن پنير رنده شده را به آن اضافه کنيد.قالب مورد نظر را با کره چرب کرده و کمي پودر سوخاري بپاشيد.نيمي از سيب زميني آماده را کف قالب ريخته و وسط آن را کمي گود کنيد.قارچها را داخل اين گودي ريخته و روي آن را با باقي سيب زميني پوشانده و صاف کنيد.پودينگ را به مدت 35دقيقه در فر داغ با دماي 160درجه ي سانتي گراد بپزيد و بعد از خنک شدن در ظرف سرو برگردانيده و به دلخواه تزيين و سرو کنيد. مي توانيد به جاي يک بار ريختن قارچ اين کار را دوبار تکرار کنيد .يعني ابتدا نيمي از مايه سيب زميني و سپس قارچ را ريخته و اينکار را تکرار کنيد.

نکته:
 

اين دستور 315گرم کربوهيدرات ،130گرم پروتئين ،155گرم چربي و 3175کيلو کالري انرژي دارد.

منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image