مواد لازم:
پنير موتزارلا: 3 پيمانه
گوشت چرخ کرده: 400گرم
پياز: يک عدد، رنده شده
پنير پارمزان: نصف پيمانه، رنده شده
جعفري: 2تا 3 قاشق غذا خوري
نمک و فلفل: به ميزان لازم
پودر سوخاري: يک قاشق غذاخوري
روغن: 2تا3قاشق غذاخوري
گوجه فرنگي: 5 تا 6عدد
سير: 2 حبه رنده شده
فلفل دلمه اي: 2عدد
آويشن: 2عدد
پنير خامه اي: 100گرم
تخم مرغ: يک عدد
ريحان ايتاليايي: 2 تا 3 برگ
لازانيا: 500گرم
طرز تهيه:
براي تهيه ي کوفته ريزه ،گوشت ،پياز،سير،يک چهارم پيمانه پنير پارمزان ،جعفري خرد شده، نمک ،فلفل و پودر نان سوخاري را با هم مخلوط کرده ،خوب ورز داده و کوفته ريزه ها را در روغن سرخ کنيد.
گوجه فرنگي ها را پوست گرفته، خرد کنيد. در قابلمه ي کوچکي ،سير و فلفل دلمه اي هاي سبز و قرمز خرد شده را با يک قاشق روغن تفت دهيد تا کمي طلايي شود. سپس گوجه فرنگي ها را به آن اضافه کرده، بگذاريد تا غليظ شده، جا بيفتد.کوفته ريزه ها و آويشن را به آن اضافه کرده، بگذاريد يک تا 2 دقيقه با سس بجوشد.
در کاسه اي پنير خامه اي ،تخم مرغ و ريحان را مخلوط کنيد. لازانياها را در آبجوش و نمک بپزيد و روي دستمال آشپز خانه بگذاريد. در ظرف فر ابتدا از سس کوفته ريزه ريخته سپس لازانياي پخته را روي آن پهن کنيد و مخلوط پنيرخامه اي ،پنير موتزارلاي داليا و بعد کوفته ريزه بريزيد واين کار را تکرار کنيد. در انتها بايد فقط يک لايه پنير موتزارلا ريخته و حدود 45 دقيقه در فر با دماي 180درجه ي سانتي گراد بگذاريد تا روي آن طلايي شود.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68