جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


پودينگ ماست و ليمو و پرتقال
-(9 Body) 
پودينگ ماست و ليمو و پرتقال
Visitor 1040
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي پودينگ ليمو:
 

آب ليمو ترش: 150ميلي ليتر
شکر: 125گرم
ورق ژلاتين :چهار و نيم عدد
ماست تازه: 150 ميلي ليتر (پرچرب)
خامه ي فرم گرفته: 300گرم
رنگ خوراکي زرد: يک تا 2قطره
اسانس ليمو: يک تا 2 قطره

براي لايه ي پرتقالي :
 

آب پرتقال: سه چهارم پيمانه
شکر: 3قاشق سوپ خوري
پودر ژلاتين: يک و نيم قاشق چايخوري
رنگ نارنجي خوراکي: يک قطره
اسانس پرتقال: يک تا 2 قطره

مرحله ي اول -طرز تهيه ي دسر پرتقالي :
 

براي تهيه ي لايه ي پرتقالي شکر و پودر ژلاتين را در کاسه اي مخلوط کرده و آب پرتقال را روي آن بريزيد اين مايه را در مايکروفر يا روي بخار آب قرار دهيد تا پودر ژلاتين حل شود. در آخر رنگ خوراکي و اسانس را افزوده و مايه ي ژله را کف قالب بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا کاملا بسته شود .در مرحله ي بعد پودينگ ليمو را تهيه کرده و روي اين لايه بريزيد.

مرحله ي دوم-طرز تهيه پودينگ ليمو:
 

ورقهاي ژلاتين را در يک کاسه ي آب سرد قرار دهيد تا نرم شوند آب ليمو ترش و شکر را در شير جوش کوچکي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا داغ شده ولي نجوشد و شکر درآن حل شود. سپس ورق هاي ژلاتين را از آب بيرون آورده و با دست خوب فشار دهيد تا آب آن گرفته شود و به مخلوط آبليمو و شکر بيفزاييد مخلوط را با همزن يا قاشق هم بزنيد تا ژلاتين حل شود .اين مايه را کنار بگذاريد تا سرد شود و سپس ماست را بيفزاييد .اين مايه را براي تزيين کنار قرار دهيد تا کمي خودش را بگيرد ولي سفت نشود. 100 گرم از خامه را براي تزيين کنار گذاشته و بقيه ي خامه را همراه رنگ و اسانس داخل دسر بريزيد و هم بزنيد تا يک دست شود.دسر را داخل قالب بريزيد و به مدت 3 ساعت در يخچال قرار دهيد تا کاملا ببندد.سپس قالب را يک لحظه درآب ولرم فرو کرده و دسر را برگردانيد.براي تزيين،خامه را در قيف بريزيد و به سليقه ي خود کرم را تزيين کنيد و از برشهاي پرتقال و ليمو براي تزيين استفاده کنيد.اين دسر نمونه اي از روش کار با ورق ژلاتين در دسرهايي است که از آب ميوه هاي طبيعي و يا آب ميوه همراه مواد ديگر استفاده شده است.
براي تزيين دور پودينگ ،100گرم شکلات سفيد را ذوب کنيد و روي ورقه ي شکلاتي طرح دار بريزيد و اجازه دهيد کمي خودش را بگيرد. سپس قالب زده و شکلات را مدتي در يخچال قرار دهيد تا کاملا سفت شود. سپس شکل ها را از شکلات جدا کرده و دور دسر بچسبانيد. چون دسر بعد از برگرداندن از قالب هنوز مرطوب است شکلات ها به راحتي به آن مي چسبد.

نکته:
 

1.اين دستور 210گرم کربوهيدرات،30گرم پروتئين،80گرم چربي و 1680کيلو کالري انرژي دارد.
2.اين دسر بسيار لذيذ است و در تابستان و زمستان مورد مصرف دارد. به جاي لايه ي پرتقالي مي توانيد از آب انواع ميوه هاي فصل و توت فرنگي ،آلبالو، انگور و ...استفاده کنيد.

منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image