جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پودينگ ماست و ليمو و پرتقال
-(8 نفر) 
پودينگ ماست و ليمو و پرتقال
بازدید 1023
گروه: دنياي فن آوري

مواد لازم براي پودينگ ليمو:
 

آب ليمو ترش: 150ميلي ليتر
شکر: 125گرم
ورق ژلاتين :چهار و نيم عدد
ماست تازه: 150 ميلي ليتر (پرچرب)
خامه ي فرم گرفته: 300گرم
رنگ خوراکي زرد: يک تا 2قطره
اسانس ليمو: يک تا 2 قطره

براي لايه ي پرتقالي :
 

آب پرتقال: سه چهارم پيمانه
شکر: 3قاشق سوپ خوري
پودر ژلاتين: يک و نيم قاشق چايخوري
رنگ نارنجي خوراکي: يک قطره
اسانس پرتقال: يک تا 2 قطره

مرحله ي اول -طرز تهيه ي دسر پرتقالي :
 

براي تهيه ي لايه ي پرتقالي شکر و پودر ژلاتين را در کاسه اي مخلوط کرده و آب پرتقال را روي آن بريزيد اين مايه را در مايکروفر يا روي بخار آب قرار دهيد تا پودر ژلاتين حل شود. در آخر رنگ خوراکي و اسانس را افزوده و مايه ي ژله را کف قالب بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا کاملا بسته شود .در مرحله ي بعد پودينگ ليمو را تهيه کرده و روي اين لايه بريزيد.

مرحله ي دوم-طرز تهيه پودينگ ليمو:
 

ورقهاي ژلاتين را در يک کاسه ي آب سرد قرار دهيد تا نرم شوند آب ليمو ترش و شکر را در شير جوش کوچکي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا داغ شده ولي نجوشد و شکر درآن حل شود. سپس ورق هاي ژلاتين را از آب بيرون آورده و با دست خوب فشار دهيد تا آب آن گرفته شود و به مخلوط آبليمو و شکر بيفزاييد مخلوط را با همزن يا قاشق هم بزنيد تا ژلاتين حل شود .اين مايه را کنار بگذاريد تا سرد شود و سپس ماست را بيفزاييد .اين مايه را براي تزيين کنار قرار دهيد تا کمي خودش را بگيرد ولي سفت نشود. 100 گرم از خامه را براي تزيين کنار گذاشته و بقيه ي خامه را همراه رنگ و اسانس داخل دسر بريزيد و هم بزنيد تا يک دست شود.دسر را داخل قالب بريزيد و به مدت 3 ساعت در يخچال قرار دهيد تا کاملا ببندد.سپس قالب را يک لحظه درآب ولرم فرو کرده و دسر را برگردانيد.براي تزيين،خامه را در قيف بريزيد و به سليقه ي خود کرم را تزيين کنيد و از برشهاي پرتقال و ليمو براي تزيين استفاده کنيد.اين دسر نمونه اي از روش کار با ورق ژلاتين در دسرهايي است که از آب ميوه هاي طبيعي و يا آب ميوه همراه مواد ديگر استفاده شده است.
براي تزيين دور پودينگ ،100گرم شکلات سفيد را ذوب کنيد و روي ورقه ي شکلاتي طرح دار بريزيد و اجازه دهيد کمي خودش را بگيرد. سپس قالب زده و شکلات را مدتي در يخچال قرار دهيد تا کاملا سفت شود. سپس شکل ها را از شکلات جدا کرده و دور دسر بچسبانيد. چون دسر بعد از برگرداندن از قالب هنوز مرطوب است شکلات ها به راحتي به آن مي چسبد.

نکته:
 

1.اين دستور 210گرم کربوهيدرات،30گرم پروتئين،80گرم چربي و 1680کيلو کالري انرژي دارد.
2.اين دسر بسيار لذيذ است و در تابستان و زمستان مورد مصرف دارد. به جاي لايه ي پرتقالي مي توانيد از آب انواع ميوه هاي فصل و توت فرنگي ،آلبالو، انگور و ...استفاده کنيد.

منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68
اضافه کردن نظر
نام:
پست الکترونيک:
نظرات کاربران:
کد امنیتی: تصویر امنیتیتغییر عکس