جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک بهاري با تزئين پروانه
-(5 Body) 
کيک بهاري با تزئين پروانه
Visitor 1028
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 8-6 نفر:
کيک کره اي : 1عدد به قطر 23 سانتيمتر
مارمالاد زرد آلو:حدود يک سوم پيمانه
خمير مارسيان: حدود 300گرم
رنگ هاي خوراکي: به دلخواه
مواد لازم براي تهيه ي خمير فوندانت:
پودرژلاتين: 3قاشق چايخوري
آب سرد: 3/5 قاشق سوپخوري
گلوکز: 2 قاشق سوپخوري
گليسيرين : 2قاشق چايخوري
پودر قند الک کرده: 480 گرم
وانيلين: يک چهارم قاشق چايخوري
مواد لازم براي تهيه ي کرم رويال:
سفيده ي تخم مرغ: 1عدد
پودر قند الک کرده: 75گرم
وانيلين: يک چهارم قاشق چايخوري

کيک بهاري با تزئين پروانه

روش تهيه:
کيک را مطابق دستور که در مقالات گذشته ارائه شد آماده کنيد وبگذاريد کاملاً خنک شود. آن گاه کيک را روي صفحه اي قرار دهيد. ومارمالاد گرم کرده وصاف شده را رويش بماليد؛ به گونه اي که رو و اطراف کيک کاملاً به مارمالاد آغشته شود. سپس خمير مارسيپان را روي سطح پودر قند پاشيده، با وردنه بازکنيد. خمير بازکرده را دور وردنه بپيچيد و روي کيک پهن کنيد. بعد اضافي هاي خميررا بگيريد واطراف کيک را صاف ومرتب نمائيد. حالا دوباره مارمالاد آغشته شود. اکنون خمير فوندانت را روي سطح پودر قند پاشيده، با وردنه باز کنيد. خمير را دور وردنه بپيچيد وروي کيک پهن نمائيد. اضافي هاي خميررا بگيريد و اطراف کيک را را مرتب کنيد. اينک کيک را روي ديس زيبائي بگذاريد. باقيمانده ي خمير فوندانت را رنگ کنيد و هريک را روي سطح پودر قند پاشيده با وردنه بازکنيد. با برشگر پروانه اي شکل، پروانه هائي ازخمير فراهم سازيد و رويشان را به سليقه ي خود تزئين کنيد. حالا پروانه ها را از وسط تاکنيد وبه ديواره اي تکيه دهيد تا به همان شکل خشک شوند. بعد آن ها را با کرم رويال روي کيک بچسبانيد.
روش تهيه ي خمير فوندانت:
پودر ژلاتين را روي آب بپاشيد وصبر کنيد تا حالت اسفنجي پيدا کند. بعد آن را روي بخار آب جوش بگذاريد. تا ژلاتين کاملاً حل شود وشفاف گردد. آن گاه گلوکزو گليسيرين را بيفزائيد ومايه ي فراهم شده را از روي حرارت برداريد. پودر قند و وانيلين را درکاسه ي مناسبي بريزيد و وسط آن حفره اي ايجاد نمائيد حالا مايه ي ژلاتيني را وسط اين حفره بريزيد وبا قاشق چوبي هم بزنيد بعد مخلوط حاصل را روي سطح پودر قند پاشيده ورز دهيد تا خمير نرم ولطيفي به دست آيد. براي جلوگيري ازخشک شدن خمير، آن را در کيسه ي نايلوني نگه داريد.
روش تهيه ي کرم رويال:
سفيده ي تخم مرغ را در کاسه ي مناسبي بريزيد ودقت کنيد که حتي ذره اي از زرده داخل سفيده نباشد! بعد آن را با همزن برقي بزنيد تا سفيد شود و فرم بگيرد. آن گاه بتدريج پودرقند را به آن بيفزائيد وهم زدن را ادامه دهيد. درآخر وانيلين را بيفزائيد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 50.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image