جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
تارت موز
-(13 Body) 
تارت موز
Visitor 1061
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 12 نفر:
آرد/ 85 گرم
دارچين / 1 قاشق چايخوري
شکر قهوه اي / 1 و نيم قاشق سوپخوري
بيکينگ پودر / 1 قاشق چايخوري
کره خرد کرده / 40 گرم
زرده تخم مرغ / 1 عدد
آب سرد / به ميزان لازم
پودر قند براي تزئين / به ميزان لازم

تارت موز

روش تهيه:
فر (تاون) را با دماي 200 درجه سانتيگراد گرم کنيد. قالبي با انداز? 11 × 35 سانتيمتر را چرب کنيد و آرد بپاشيد. سپس آرد اضافي را با تکان دادن از قالب جدا کنيد. آرد، دارچين، شکر، بيکينگ پودر، کره و زرده تخم مرغ را درون کاسه دستگاه غذاساز بريزيد و دستگاه را روشن کنيد تا با هم مخلوط شوند. آن گاه آب را اضافه نمائيد تا خميري يکنواخت به دست آيد. اکنون خمير را درون کيسه نايلوني بگذاريد و به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد. بعد خمير را لاي 2 برگ کاغذ روغني با وردنه باز نمائيد و درون قالب پهن کنيد؛ به طوري که کف و ديواره آن را بگيرد. روي خمير را با کاغذ روغني بپوشانيد و با مقداري حبوبات، روي آن را سنگين کنيد. قالب را داخل سيني بگذاريد و به مدت 8 دقيقه در فر بپزيد. سپس از فر خارج کنيد و کاغذ را برداريد و 8 دقيقه ديگر در فر با دماي 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا روي آن طلائي رنگ شود. اکنون باقيمانده موز را خرد کنيد و روي تارت بچينيد و مايه مياني را رويش بريزيد و با فندق تزئين نمائيد. حالا آن را به مدت 30 دقيقه در دماي 80 درجه سانتيگراد بپزيد و پس از خنک شدن، با پودر شکر تزئين نمائيد.
روش تهيه مواد مياني:
کره و شکر را با همزن برقي بزنيد تا شکر حل شود. بعد يک عدد موز له کرده، تخم مرغ، فندق آسياب کرده و آرد را بيفزائيد و به مدت 2 دقيقه با همزن برقي بزنيد.
منبع:مجله آموزشي خبري آشپزباشي/ شماره 37
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image