مواد لازم براي 12 نفر:
آرد/ 85 گرم
دارچين / 1 قاشق چايخوري
شکر قهوه اي / 1 و نيم قاشق سوپخوري
بيکينگ پودر / 1 قاشق چايخوري
کره خرد کرده / 40 گرم
زرده تخم مرغ / 1 عدد
آب سرد / به ميزان لازم
پودر قند براي تزئين / به ميزان لازم
روش تهيه:
فر (تاون) را با دماي 200 درجه سانتيگراد گرم کنيد. قالبي با انداز? 11 × 35 سانتيمتر را چرب کنيد و آرد بپاشيد. سپس آرد اضافي را با تکان دادن از قالب جدا کنيد. آرد، دارچين، شکر، بيکينگ پودر، کره و زرده تخم مرغ را درون کاسه دستگاه غذاساز بريزيد و دستگاه را روشن کنيد تا با هم مخلوط شوند. آن گاه آب را اضافه نمائيد تا خميري يکنواخت به دست آيد. اکنون خمير را درون کيسه نايلوني بگذاريد و به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد. بعد خمير را لاي 2 برگ کاغذ روغني با وردنه باز نمائيد و درون قالب پهن کنيد؛ به طوري که کف و ديواره آن را بگيرد. روي خمير را با کاغذ روغني بپوشانيد و با مقداري حبوبات، روي آن را سنگين کنيد. قالب را داخل سيني بگذاريد و به مدت 8 دقيقه در فر بپزيد. سپس از فر خارج کنيد و کاغذ را برداريد و 8 دقيقه ديگر در فر با دماي 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا روي آن طلائي رنگ شود. اکنون باقيمانده موز را خرد کنيد و روي تارت بچينيد و مايه مياني را رويش بريزيد و با فندق تزئين نمائيد. حالا آن را به مدت 30 دقيقه در دماي 80 درجه سانتيگراد بپزيد و پس از خنک شدن، با پودر شکر تزئين نمائيد.
روش تهيه مواد مياني:
کره و شکر را با همزن برقي بزنيد تا شکر حل شود. بعد يک عدد موز له کرده، تخم مرغ، فندق آسياب کرده و آرد را بيفزائيد و به مدت 2 دقيقه با همزن برقي بزنيد.
منبع:مجله آموزشي خبري آشپزباشي/ شماره 37