مواد لازم براي 10-12 نفر:
 کره نرم / 170 گرم
 شکر / 170 گرم
 تخم مرغ / 4 عدد
 وانيل / يک چهارم قاشق چايخوري
 آرد /225 گرم
 بيکينگ پودر / 2 قاشق چايخوري
 شير/ 75 ميلي ليتر
 پودر نارگيل / 50 گرم
 خامه فرم گرفته براي تزئين / 300 گرم
 خامه فرم گرفته براي وسط کيک / 200 گرم
 کرم شکلاتي / به ميزان لازم
 مواد لازم براي تهيه کرم شکلاتي: 
 شکلات / 115 گرم
 کره / 115 گرم
 تخم مرغ / 2 عدد
 شکر / 2 قاشق سوپخوري
 خامه فرم گرفته / 225 گرم
 پودر کاکائو / 25 گرم
 پودر ژلاتين /1 قاشق سوپخوري
 آب / 3 قاشق سوپخوري 

 روش تهيه:
 در کاسه مناسبي، کره و شکر را با همزن برقي بزنيد تا سبک و روشن شوند. و آن گاه تخم مرغ ها را يکي يکي بيفزائيد و پس از افزودن هر تخم مرغ، يک دقيقه آن را بزنيد. سپس وانيل را اضافه کنيد. بعد آرد بيکينگ پودر را با هم الک کنيد و همراه با شير، در چند مرحله به مايه کيک بيفزائيد و به کمک ليسک مخلوط کنيد. مايه را در قالب لوف به گنجايش 2 ليتر بريزيد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد، به مدت 30 تا 40 دقيقه بپزيد.
 بعد از پختن، کيک را از قالب جدا کنيد و روي توري قرار دهيد تا خنک شود. حالا کيک را از ارتفاع به سه قسمت کنيد و روي هر برش را با کرم شکلاتي و خامه بپوشانيد. برش هاي کيک را روي هم قرار دهيد و در پايان کيک را با خامه و پودر نارگيل تزئين کنيد.
 يادآوري 1: قالب لوف را چرب کنيد و با کاغذ روغني بپوشانيد.
 يادآوري 2: پس از ماليدن کرم شکلاتي روي برش هاي کيک، آن را در يخچال قرار دهيد. بعد خامه را روي آن بماليد.
 روش تهيه کرم شکلاتي:
 در ظرف مناسبي شکلات، کره و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنيد و روي حرارت بسيار ملايم قرار دهيد تا شکلات و کره ذوب شوند. در کاسه ديگري، تخم مرغ و شکر را با همزن برقي بزنيد تا مايه، سبک و روشن شود سپس آن را با مخلوط شکلات، کره و کاکائو ترکيب کنيد و کمي هم بزنيد. اکنون پودر ژلاتين را روي آب بپاشيد و روي بخار آب جوش قرار دهيد تا ژلاتين حل شود. حالا آن را به مايه شکلاتي بيفزائيد و پس از خنک شدن، با خامه فرم گرفته مخلوط کنيد. 
منبع: مجله آموزشي خبري آشپزباشي / شماره 37