جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک لمينگتن
-(8 Body) 
کيک لمينگتن
Visitor 995
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 10-12 نفر:
کره نرم / 170 گرم
شکر / 170 گرم
تخم مرغ / 4 عدد
وانيل / يک چهارم قاشق چايخوري
آرد /225 گرم
بيکينگ پودر / 2 قاشق چايخوري
شير/ 75 ميلي ليتر
پودر نارگيل / 50 گرم
خامه فرم گرفته براي تزئين / 300 گرم
خامه فرم گرفته براي وسط کيک / 200 گرم
کرم شکلاتي / به ميزان لازم
مواد لازم براي تهيه کرم شکلاتي:
شکلات / 115 گرم
کره / 115 گرم
تخم مرغ / 2 عدد
شکر / 2 قاشق سوپخوري
خامه فرم گرفته / 225 گرم
پودر کاکائو / 25 گرم
پودر ژلاتين /1 قاشق سوپخوري
آب / 3 قاشق سوپخوري

کيک لمينگتن

روش تهيه:
در کاسه مناسبي، کره و شکر را با همزن برقي بزنيد تا سبک و روشن شوند. و آن گاه تخم مرغ ها را يکي يکي بيفزائيد و پس از افزودن هر تخم مرغ، يک دقيقه آن را بزنيد. سپس وانيل را اضافه کنيد. بعد آرد بيکينگ پودر را با هم الک کنيد و همراه با شير، در چند مرحله به مايه کيک بيفزائيد و به کمک ليسک مخلوط کنيد. مايه را در قالب لوف به گنجايش 2 ليتر بريزيد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد، به مدت 30 تا 40 دقيقه بپزيد.
بعد از پختن، کيک را از قالب جدا کنيد و روي توري قرار دهيد تا خنک شود. حالا کيک را از ارتفاع به سه قسمت کنيد و روي هر برش را با کرم شکلاتي و خامه بپوشانيد. برش هاي کيک را روي هم قرار دهيد و در پايان کيک را با خامه و پودر نارگيل تزئين کنيد.
يادآوري 1: قالب لوف را چرب کنيد و با کاغذ روغني بپوشانيد.
يادآوري 2: پس از ماليدن کرم شکلاتي روي برش هاي کيک، آن را در يخچال قرار دهيد. بعد خامه را روي آن بماليد.
روش تهيه کرم شکلاتي:
در ظرف مناسبي شکلات، کره و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنيد و روي حرارت بسيار ملايم قرار دهيد تا شکلات و کره ذوب شوند. در کاسه ديگري، تخم مرغ و شکر را با همزن برقي بزنيد تا مايه، سبک و روشن شود سپس آن را با مخلوط شکلات، کره و کاکائو ترکيب کنيد و کمي هم بزنيد. اکنون پودر ژلاتين را روي آب بپاشيد و روي بخار آب جوش قرار دهيد تا ژلاتين حل شود. حالا آن را به مايه شکلاتي بيفزائيد و پس از خنک شدن، با خامه فرم گرفته مخلوط کنيد.
منبع: مجله آموزشي خبري آشپزباشي / شماره 37
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image