مواد لازم براي 8-10 نفر:
 کره / 140 گرم
 شکر قهوه اي / 120 گرم
 وانيل / يک چهارم قاشق چايخوري
 تخم مرغ / 4 عدد
 آرد / 100 گرم
 بيکينگ پودر/ يک دوم قاشق چايخوري
 نمک / 1 ا پينچ
 فندق برشته و آسياب کرده/ 120 گرم
 شکلات سياه خرد کرده / 200 گرم
 خامه فرم گرفته با طعم قهوه / 200 گرم
 مواد لازم براي تهيه کرم گاناش:
 شکلات شيري / 100 گرم
 خامه ساده / 50 گرم 

 روش تهيه:
 در کاسه مناسبي کره شکر قهوه اي و وانيل را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يک دست شود. بعد زرده هاي تخم مرغ را بيفزائيد و دوباره را با همزن برقي بزنيد. آن گاه در کاسه ديگري، سفيده هاي تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد. حالا به آرامي آن را به مخلوط قبلي اضافه نمائيد. سپس آرد، بيکينگ پودر و نمک را با هم مخلوط سازيد و الک کنيد و همراه با فندق و شکلات، به مايه بيفزائيد. اکنون مايه را در قالب چرب کرده اي به قطر 23 سانتيمتر – که کف آن را با کاغذ روغني پوشانده ايد – بريزيد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد، به مدت تقريبي 45 دقيقه بپزيد. پس از خنک شدن کيک، رو و اطراف آن را با خامه فرم گرفته بپوشانيد و با کرم گاناش روي کيک را به دلخواه خود تزئين نمائيد.
 روش تهيه کرم گاناش:
 شکلات و خامه را در ظرف مناسبي بريزيد و روي اجاق قرار دهيد تا با هم مخلوط شوند و کرم صاف و يکنواختي به دست آيد. آن گاه پس از خنک شدن، به مصرف برسانيد. 
منبع:مجله آموزشي خبري آشپزباشي / شماره 37