مواد لازم براي 6 نفر:
بلدرچين / 6 عدد
کره /600 گرم
تره فرنگي / 2 ساقه
قارچ/ 250 گرم
ژامبون يا فيله خردکرده گوساله/ 125 گرم
اورگانو / يک دوم قاشق چايخوري
آب مرغ / يک دوم پيمانه
آبليمو / 2 قاشق سوپخوري
آرد ذرت/ 2 قاشق چايخوري
آب/ يک دوم پيمانه
روش تهيه:
ابتدا استخوان پشت بلدرچين را درآوريد و بلدرچين را از طرف شکم باز کنيد و بال آن را به طرف زير تا بزنيد.
آن گاه کره را در تابه مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا آب شود سپس تره فرنگي را بيفزائيد و تفت دهيد. پس از آن، قارچ، ژامبون و ارگانو را درون تابه بريزيد و مخلوط کنيد. حالا مخلوط فراهم شده را درون ظرف بزرگ تري بريزيد، و در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد، به مدت تقريبي 45 دقيقه يا تا زماني که بلدرچين ها بپزند، قرار دهيد. اکنون با دقت آب موجود در کَسرول را در ظرف کوچکي بريزيد و پس از افزودن آرد ذرت و آب، مخلوط آن را روي حرارت ملايم بگذاريد و پيوسته به هم بزنيد تا سس، بجوشد و غليظ شود. اينک سس را روي بلدرچين ها بريزيد. حالا کسرول، براي پذيرايي از مهمانان آماده است.
نکته خواندني
بلدرچين: ميزان پروتئين موجود در گوشت بلدرچين نسبت به ساير گوشت ها بيشتر است و انواع اسيدهاي آمينه کمياب که در ساير پروتئين ها يافت نمي شود، در گوشت اين پرنده به وفور يافت مي شود، بنابراين گوشت بلدرچين از لحاظ پروتئين، منبع بسيارخوبي است.
منبع: مجله آموزشي خبري آشپزباشي/ شماره 37