مواد لازم براي 4-6 نفر:
کره / 50 گرم
قارچ خردکرده / 100 گرم
مغز نان سفيد /80 گرم
شير / 250 ميلي ليتر (يک پيمانه)
سين? مرغ خردکرده / 1 عدد
پياز کوچک خردکرده/ 1 عدد
ادويه، دارچين، جوز، زيره و ميخک / 1 قاشق چايخوري
نمک و فلفل / به ميزان لازم
بادام آسياب کرده / 1 پيمانه
تخم مرغ / 3 عدد
پودر سوخاري / به ميزان لازم
روش تهيه:
ابتدا کره را در ظرف مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد و قارچ را در آن تفت دهيد تا آبش تبخير شود. آن گاه مغز نان را در شير بخيسانيد. سپس مرغ و قارچ را با چرخ گوشت چرخ کنيد و با مغز نان، پياز، ادويه، نمک، فلفل، بادام و تخم مرغ مخلوط سازيد. حالا 2 عدد تخم مرغ ديگر را کاملاً با چنگال بزنيد. اکنون هر بار به انداز? يک عدد پرتقال کوچک از مواد برداريد و با دست گرد کنيد يا به شکل بيضي درآوريد. سپس آن ها را در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاري بغلتانيد و در روغن فراوان سرخ کنيد. اينک کتلت را در ظرف مناسبي بچينيد و به دلخواه تزئين نمائيد.
منبع: مجله آموزشي خبري آشپزباشي / شماره 37