جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نان سير
-(7 Body) 
نان سير
Visitor 943
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 8 عدد:
مايه خمير/ 7 گرم
آب ولرم / يک چهارم پيمانه
شکر / 1 قاشق چايخوري
تخم مرغ / 1 عدد
شير / 5/1 پيمانه (375 ميلي ليتر)
سير / 1 بوته
آرد / 550 گرم
روغن مايع / 3 قاشق چايخوري
پودر آرگانو يا آويشن / 1 قاشق چايخوري
نمک / 1 قاشق چايخوري
شير اضافي / به ميزان لازم
نمک درشت / به ميزان لازم

نان سير

روش تهيه:
در کاسه کوچکي مايه خمير، آب و شکر را با هم مخلوط کنيد. بعد روي آن را بپوشانيد و در جاي گرمي قرار دهيد تا مايه خمير فعال شود و حباب هائي در روي آن به وجود آيد. آن گاه سير پوست کنده را همراه با شير بجوشانيد و پس از خنک شدن، سير را درون شير له کنيد.
سپس آرد و نمک را در کاسه اي بريزيد و وسط آن حفره اي ايجاد کنيد. اکنون مايه خمير، مخلوط شير و سير، تخم مرغ زده شد با چنگال و ارگانو را بيفزائيد و با قاشق چوبي هم بزنيد تا خميري به دست آيد. حالا خمير را روي سطحي آرد پاشي شده، خوب ورز دهيد تا کاملاً صاف و يکدست شود. بعد خمير را در کاسه چربکرده اي بگذاريد؛ روي آن را بپوشانيد و در حدود 5/1 ساعت در جاي گرمي قرار دهيد تا حجم خمير دو برابر شود.
اينک خمير را به 8 قسمت مساوي تقسيم کنيد و هر قسمت را به شکل بيضي درآوريد و درون سيني چربکرده، با فاصله از يکديگر قرار دهيد. روي هر خمير را با يک چاقوي تيز برش هائي ايجاد کنيد و دوباره روي خميرها را بپوشانيد و در جاي گرمي استراحت دهيد تا حجم آن ها افزايش يابد. حالا روي خمير را با شير مرطوب کنيد و نمک درشت بپاشيد. سيني را در فر (تاون) گرم شده با دماي 200 درجه سانتيگراد، به مدت تقريبي 20 – 25 دقيقه قرار دهيد تا نان ها بپزند و طلائي رنگ شوند.
منبع:مجله آموزشي خبري آشپزباشي / شماره 37
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image