مواد لازم براي 6-8 نفر:
ميگوي چرخ کرده / 500 گرم
نمک / به ميزان لازم
سيب زميني پخته و رنده کرده / 250 گرم
پياز رنده کرده/ 1 عدد
سير له کرده / 3 حبه
جعفري و گشنيز خرد کرده از هر کدام / 50 گرم
زردچوبه/ 1 قاشق چايخوري
ادويه کاري / 2 قاشق چايخوري
تخم مرغ /2 عدد
روغن براي سرخ کردن/ به ميزان لازم
روش تهيه: در ظرف مناسبي، ميگو، نمک، سيب زميني، پياز، سير، جعفري، گشنيز، زردچوبه و ادويه کاري را با هم مخلوط کنيد. سپس تخم مرغ ها را بيفزائيد و مخلوط را کمي ورز دهيد تا خمير صاف و يکدستي حاصل شود. آن گاه در قابلمه اي، روغن بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا روغن داغ شود. حالا دست خود را کمي مرطوب کنيد و هر بار از مايه به اندازه يک گردو برداريد و به شکل بيضي يا گرد درآوريد. بعد آن ها را در روغن سرخ کنيد و روي هوله کاغذي آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافي اش گرفته شود. اکنون کتلت را براي پذيرائي در ديس مناسبي بچينيد.
نکته خواندني:
ميگو: ميگو از نظر عنصر سلنيوم بسيار غني مي باشد. سلنيوم عنصري بسيار حياتي است که از ابتلا به بيماري هاي پرخطر از جمله سرطان و بيماري هاي قلبي پيشگيري مي نمايد.
منبع: مجله آموزشي خبري آشپزباشي / شماره 37