جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
چَکوي ميگو با سوراغ
-(11 Body) 
چَکوي ميگو با سوراغ
Visitor 988
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4-6 نفر:
روغن مايع / به ميزان لازم
پياز خردکرده /2 عدد
زردچوبه/ به ميزان لازم
ادويه کاري يا فلفل تند /1 قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي رنده کرده / 1 عدد
سوراغ / 4 تا 5 قاشق غذاخوري
آب / 4 تا 5 پيمانه
ميگوي لافتي (ميگوي ريز خشک) / 250 گرم
ماش نيم پز/ 1 پيمانه
برنج / 3 پيمانه

چَکوي ميگو با سوراغ

روش تهيه:
در تابه اي مقداري روغن بريزيد و پياز را در آن تفت دهيد تا طلائي رنگ شود. آن گاه زردچوبه، فلفل يا ادويه کاري را بيفزائيد و کمي تفت دهيد. سپس گوجه فرنگي را در تابه بريزيد و بعد از چند دقيقه ميگوها را – که از يک ساعت قبل خيسانده ايد – اضافه کنيد و تفت دهيد. حالا سوراغ را در آب حل کنيد و پس از صاف کردن، آن را به ميگوها اضافه کنيد.
بعد از آن که چند جوش زد، ماش نيم پز و برنج را به مخلوط قبلي بيفزائيد و حرارت اجاق را زياد کنيد تا آب برنج کشيده شود. آن گاه صبر کنيد تا برنج دم بکشد. اکنون چکوي ميگو را در ديس زيبائي بکشيد و مصرف کنيد.
يادآوري 1: به دليل شور بودن سوراغ، در اين غذا از نمک استفاده نکنيد. چنانچه سوراغ در دسترس نبود، مي توانيد آن را حذف نمائيد و فقط به مقدار لازم آب به برنج بيفزائيد.
يادآوري 2: سوراغ، از مخلوط کردن نوعي ماهي به نام «مُمَخ» و نوعي گل سرخ به نام «گِلک» - که از گياهان مخصوص جزيره هرمز مي باشد – همراه با نمک و پوست نارنج به دست مي آيد. مخلوط فوق را در حلب مي ريزند و آن را در مقابل حرارت آفتاب گرم جزيره قرار مي دهند تا تبديل به محلول قرمز رنگي شود که به آن سوراغ مي گويند.
منبع:مجله آموزشي خبري آشپزباشي / شماره 37
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image