جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پَکاره
-(4 Body) 
پَکاره
Visitor 944
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 4-6 نفر:
آرد نخود خام / 2 پيمانه
آرد گندم / 150 گرم
پيازچه ريز خردکرده / يک دسته کوچک
فلفل سبز تند خردکرده / 3 تا 4 عدد
پودر خمير ترش / 1 قاشق سوپخوري سرخالي
آب ولرم / 125 ميلي ليتر
شکر / 1 قاشق چايخوري
نمک / 1 قاشق چايخوري
تخم مرغ /1 عدد
روغن براي سرخ کردن / به ميزان لازم

پَکاره

روش تهيه:
در ظرف مناسبي، آرد گندم و آرد نخود را با هم مخلوط کنيد و نمک را بيفزائيد. آن گاه تخم مرغ را همراه با فلفل و پيازچه، در مخلوط آرد بريزيد. سپس مايه خمير و شکر را به اين مواد اضافه کنيد و آب را به تدريج بيفزائيد تا خمير نسبتاً شلي به دست آيد. خمير را داخل کاسه اي بگذاريد و روي آن را بپوشانيد تا حجمش دو برابر شود. اکنون در قابلمه اي روغن بريزيد و آن را روي اجاق گرم کنيد. حالا هر بار مقداري از خمير را با قاشق برداريد و در روغن سرخ کنيد. به همين ترتيب پکاره را آماده کنيد و در ظرف مناسبي بچينيد.
يادآوري: درصورت دلخواه، مي توانيد به مايه پکاره، سبزي خرد کرده مانند گشنيز يا جعفري نيز، اضافه کنيد.
نکته خواندني
فلفل سبز تند: تندي فلفل مربوط به ماده اي به نام «کاپسايسين» مي باشد که اثرات ضددرد عصبي موضعي، ضد ورم، ضد آتريت و ضد روماتيسم فلفل به دليل وجود اين ماده است.
منبع: مجله آموزشي خبري آشپزباشي/ شماره 37
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image