جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ماهي شکم پر سرخ کرده
-(7 Body) 
ماهي شکم پر سرخ کرده
Visitor 959
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 2 نفر:
ماهي سرخو يا سنگسر (جنوب) / يک عدد (يک کيلوگرم)
نمک / به ميزان لازم
گشنيز خردکرده / 200 گرم
شنبليله خرد کرده / 50 گرم
روغن مايع / به ميزان لازم
پياز داغ / 4 قاشق سوپخوري
سير داغ/2 قاشق سوپخوري
فلفل سبز تند /1 عدد
زردچوبه / 1 قاشق چايخوري
رب گوجه فرنگي / 1 قاشق چايخوري
آرد /150 گرم
پودر فلفل قرمز تند / 2 قاشق چايخوري
گوجه فرنگي /4 عدد
ليموترش /2 عدد

شکم پر سرخ کرده

روش تهيه:
ابتدا پولک هاي ماهي را بگيريد و شکم آن را تا قسمت دم شکاف دهيد. آبشش ها را بيرون بياوريد و محتويات شکم ماهي را خالي کنيد. سپس ماهي را خوب بشوئيد و روي آن نمک بپاشيد. آن گاه به مدت 2 ساعت آن را در يخچال نگه داريد. در تابه اي گشنيز و شنبليله را همراه با روغن، روي حرارت ملايم تفت دهيد. بعد پياز داغ و سير داغ را به آن بيفزائيد و کمي تفت دهيد. فلفل سبز را نيز خرد کنيد و همراه با قدري نمک و زردچوبه، به مواد درون تابه اضافه کنيد. حالا رب گوجه فرنگي يا رب انار به آن بيفزائيد و تابه را از روي اجاق برداريد. در کاسه ديگري آرد، فلفل قرمز و قدري زردچوبه را با هم مخلوط کنيد و ماهي را در آن بغلتانيد تا همه قسمت هايش به آرد آغشته شود. اينک شکم ماهي را با مخلوط سبزي پر کنيد و دو طرف آن را در روغن سرخ نمائيد. حالا گوجه فرنگي ها را به شکل حلقه هاي متوسط ببريد و آن ها را نيز در روغن سرخ کنيد. اکنون ماهي را در ديس مناسبي بگذاريد و اطراف آن را با گوجه فرنگي سرخ کرده و حلقه هاي ليموترش، تزئين کنيد.
نکته خواندني
شنبليله: يکي از مهم ترين خواص شنبليله، کاهش قندخون است که مصرف آن در افزاد ديابتي مي تواند مفيد باشد.
منبع: مجله آموزشي خبري آشپزباشي / شماره 37
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image