مواد لازم براي 2-4 نفر:
مواد لازم خمير تارتلت:
آرد / 225 گرم
کره / 125 گرم
آب سرد / يک قاشق سوپخوري
تخم مرغ / 1 عدد
مواد لازم مياني:
کره/ 4قاشق سوپخوري
ماست /يک چهارم پيمانه
فلفل دلمه اي رنگي / 250 گرم
فيله خردکرده مرغ / 550 گرم
پودر کاري/ 1 قاشق چايخوري
ماست / يک چهارم پيمانه
نمک و فلفل / به ميزان لازم
جعفري خرد کرده / يک چهارم پيمانه
مواد لازم رويه:
خيار خردکرده / 250 گرم
نمک / به ميزان لازم
ماست/ يک دوم پيمانه
جعفري خردکرده / يک قاشق سوپخوري
روش تهيه:
آرد را در کاسه اي الک کنيد و کره را به آن بيفزائيد. بعد با نوک انگشتان، کره و آرد را مخلوط نمائيد تا به شکل خرده نان درآيد. آن گاه آب سرد و تخم مرغ را بيفزائيد تا خمير لطيفي به دست آيد. حالا خمير را درون کيسه نايلوني بگذاريد و به مدت 30 دقيقه در يخچال نگه داريد. سپس خمير تارت را با وردنه باز کنيد و درون قالب هاي تارتلت را با آن بپوشانيد. روي خميرها را با چنگال سوراخ کنيد تا هنگام پختن بالا نيايد. اکنون قالب هاي تارتلت را در سيني بچينيد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 160 درجه سانتيگراد، به مدت تقريبي 15 – 20 دقيقه تا زماني که تارتلت طلائي رنگ شود، قرار دهيد و بپزيد. همين که تارتلت خنک شد، داخل آن ها را با مواد مياني پر کنيد و مواد رويه را روي آن ها بريزيد و با جعفري تزئين نمائيد. اينک تارتلت مرغ، براي پذيرائي آماده است.
روش تهيه ي مواد مياني:
کره را در تابه بريزيد و روي اجاق بگذاريد. آن گاه آب گوجه فرنگي، فلفل دلمه اي و فيله مرغ را به آن بيفزائيد و تفت دهيد. سپس پودر کاري، نمک و فلفل را اضافه نمائيد. همين که فلفل و فيله مرغ پخت، تابه را از روي اجاق برداريد. صبر کنيد تا مواد خنک شود. بعد ماست و جعفري را به آن بيفزائيد.
روش تهيه مواد رويه:
خيار، نمک و ماست را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط کنيد. سپس جعفري را بيفزائيد.
منبع: مجله آموزشي خبري آشپزباشي/شماره 37