جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
تارتلت مرغ
-(4 Body) 
تارتلت مرغ
Visitor 1024
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 2-4 نفر:
مواد لازم خمير تارتلت:
آرد / 225 گرم
کره / 125 گرم
آب سرد / يک قاشق سوپخوري
تخم مرغ / 1 عدد
مواد لازم مياني:
کره/ 4قاشق سوپخوري
ماست /يک چهارم پيمانه
فلفل دلمه اي رنگي / 250 گرم
فيله خردکرده مرغ / 550 گرم
پودر کاري/ 1 قاشق چايخوري
ماست / يک چهارم پيمانه
نمک و فلفل / به ميزان لازم
جعفري خرد کرده / يک چهارم پيمانه
مواد لازم رويه:
خيار خردکرده / 250 گرم
نمک / به ميزان لازم
ماست/ يک دوم پيمانه
جعفري خردکرده / يک قاشق سوپخوري

  تارتلت مرغ

روش تهيه:
آرد را در کاسه اي الک کنيد و کره را به آن بيفزائيد. بعد با نوک انگشتان، کره و آرد را مخلوط نمائيد تا به شکل خرده نان درآيد. آن گاه آب سرد و تخم مرغ را بيفزائيد تا خمير لطيفي به دست آيد. حالا خمير را درون کيسه نايلوني بگذاريد و به مدت 30 دقيقه در يخچال نگه داريد. سپس خمير تارت را با وردنه باز کنيد و درون قالب هاي تارتلت را با آن بپوشانيد. روي خميرها را با چنگال سوراخ کنيد تا هنگام پختن بالا نيايد. اکنون قالب هاي تارتلت را در سيني بچينيد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 160 درجه سانتيگراد، به مدت تقريبي 15 – 20 دقيقه تا زماني که تارتلت طلائي رنگ شود، قرار دهيد و بپزيد. همين که تارتلت خنک شد، داخل آن ها را با مواد مياني پر کنيد و مواد رويه را روي آن ها بريزيد و با جعفري تزئين نمائيد. اينک تارتلت مرغ، براي پذيرائي آماده است.
روش تهيه ي مواد مياني:
کره را در تابه بريزيد و روي اجاق بگذاريد. آن گاه آب گوجه فرنگي، فلفل دلمه اي و فيله مرغ را به آن بيفزائيد و تفت دهيد. سپس پودر کاري، نمک و فلفل را اضافه نمائيد. همين که فلفل و فيله مرغ پخت، تابه را از روي اجاق برداريد. صبر کنيد تا مواد خنک شود. بعد ماست و جعفري را به آن بيفزائيد.
روش تهيه مواد رويه:
خيار، نمک و ماست را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط کنيد. سپس جعفري را بيفزائيد.
منبع: مجله آموزشي خبري آشپزباشي/شماره 37
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image