بيسکويت شکلاتي بادام زميني
-(6 Body)
|
بيسکويت شکلاتي بادام زميني
Visitor
1146
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم براي 50 عدد: کره ي نرم: 125گرم وانيلين: يک چهارم قاشق چايخوري شکرريز: 90گرم تخم مرغ: 1عدد آرد: 190 گرم بيکينگ پودر: يک چهارم قاشق چايخوري پودرکاکائو : 2 قاشق سوپخوري بادام زميني بوداده و آسياب کرده: سه چهارم پيمانه بادام زميني بو داده و خرد کرده ي اضافي: 1 پيمانه روش تهيه: کره، وانيلين، شکر وتخم مرغ را در کاسه ي مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد. حالا آرد، بيکينگ پودر، پودرکاکائو وبادام زميني را نيز اضافه کنيد. وبه شکل خمير درآوريد. اکنون هربار به اندازه ي يک قاشق چايخوري برداريد، گلوله کنيد ودر بادام زميني خرد کرده بغلتانيد. حالا گلوله ها را در سيني شيريني پزي چرب کرده، با فاصله ي 5 سانتيمتر از يکديگر بچينيد ودرفر(تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد به مدت تقريبي 15 دقيقه قرار دهيد تا شيريني ها کمي تخت شود وکاملاً بپزد. منبع: نشريه آشپزباشي، شماره 50.
|
|
|