مواد لازم براي 35 عدد:
کالباس خرد کرده: 3ورق
کره: 125گرم
پنير گودا يا چدار رنده کرده: 125گرم
پنير پارمسان: 2 قاشق سوپخوري
آرد: 150گرم
آرد ذرت: يک چهارم پيمانه
پنير گوداي رنده کرده ي اضافي: يک دوم پيمانه
سياهدانه يا کنجد: 2 قاشق چايخوري
روش تهيه:
کره ي نرم شده را در ظرفي بريزيد و کمي با همزن برقي بزنيد تا نرم و يکدست شود. پنيرها، آردها و کالباس را به کره بيفزائيد وبا هم مخلوط کنيد. حالا هربارازخمير يک قاشق چايخوري برداريد و در دست گلوله کنيد وبا فاصله از يکديگر، در سيني چرب کرده قرار دهيد. سپس روي هرکدام پنير وسياهدانه بپاشيد ودرفر(تاون) گرم شده با دماي 200 درجه ي سانتيگراد، به مدت 15 دقيقه قرار دهيد تا بپزد وطلائي رنگ شود.
منبع: نشريه آشپزباشي، شماره 50.