جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
توپ هاي پنير وکالباس
-(3 Body) 
توپ هاي پنير وکالباس
Visitor 981
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 35 عدد:
کالباس خرد کرده: 3ورق
کره: 125گرم
پنير گودا يا چدار رنده کرده: 125گرم
پنير پارمسان: 2 قاشق سوپخوري
آرد: 150گرم
آرد ذرت: يک چهارم پيمانه
پنير گوداي رنده کرده ي اضافي: يک دوم پيمانه
سياهدانه يا کنجد: 2 قاشق چايخوري

 توپ هاي پنير وکالباس

روش تهيه:
کره ي نرم شده را در ظرفي بريزيد و کمي با همزن برقي بزنيد تا نرم و يکدست شود. پنيرها، آردها و کالباس را به کره بيفزائيد وبا هم مخلوط کنيد. حالا هربارازخمير يک قاشق چايخوري برداريد و در دست گلوله کنيد وبا فاصله از يکديگر، در سيني چرب کرده قرار دهيد. سپس روي هرکدام پنير وسياهدانه بپاشيد ودرفر(تاون) گرم شده با دماي 200 درجه ي سانتيگراد، به مدت 15 دقيقه قرار دهيد تا بپزد وطلائي رنگ شود.
منبع: نشريه آشپزباشي، شماره 50.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image