جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
تارتلت بادام
-(1 Body) 
تارتلت بادام
Visitor 1041
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي حدود 24عدد:
مواد لازم براي تهيه ي خمير تارتلت:
کره نرم شده : 180گرم
پنير خامه اي : 85گرم
آرد: 210 گرم
مواد مياني:
تخم مرغ: 3عدد
شکر دانه ريز: 220گرم
پودر بادام: 230 گرم
آب پرتقال: 3 قاشق سوپخوري
خامه: 3 قاشق سوپخوري
آرد: 2 قاشق سوپخوري
وانيلين: يک چهارم قاشق چايخوري
پوست پرتقال رنده کرده (درصورت دلخواه): 1قاشق چايخوري
بادام پرک (براي تزئين): به ميزان لازم

 تارتلت بادام

روش تهيه:
ابتدا پنيرخامه اي وکره ي نرم را با همزن بزنيد تا يکدست شود آرد را افزوده و مخلوط کنيد تا خمير نرمي به دست آيد. خمير را داخل نايلون قرار دهيد. وبه مدت 15 دقيقه داخل يخچال بگذاريد. سپس ازخميرگلوله هائي به اندازه ي گردو به وزن حدوداً 12 گرم درست کنيد وداخل قالب کوچک مافين چرب کرده بازکنيد- قالب نچسب، نياز به چرب کردن ندارد- وداخل آن را مواد مياني پرکنيد وبادام پرک بپاشيد. ابتدا به مدت 10 دقيقه درفرگرم شده با دماي 200 درجه ي سانتي گراد قرار دهيد. بعد دماي فر را به 180 درجه برسانيد و پس از 10 دقيقه ي ديگر سيني را خارج نمائيد. کمي که سرد شد، روي تارتلت عسل گرم را با قلم مو بماليد.
روش تهيه مواد مياني:
ابتدا تخم مرغ ها را با همزن بزنيد. آن گاه بقيه ي مواد را به آن بيفزائيد وبه خوبي مخلوط کنيد.
منبع: نشريه آشپزباشي، شماره 50.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image