مواد مورد نياز
  
 دو عدد ماهي
 دو عدد پياز
 4 قاشق غذاخوري آبليمو
 2 قاشق غذاخوري سبزيجات معطر خرد شده
 مقداري نمك
 يك فنجان ماست
 يك قاشق غذاخوري پيازچه خرد شده 

 شيوه پخت
  
 - ماهي را پوست بكنيد.
 - پياز را حلقه حلقه كنيد.
 - ماهي و پياز حلقه شده را با مقداري آبليمو مخلوط كرده و به مدت يك ساعت كنار بگذاريد.
 - ماهي را داخل توري قرار دهيد.
 - آب را داخل قابلمه بريزيد.
 - توري حاوي ماهي را روي قابلمه قرار دهيد. به گونه اي كه ماهي داخل آب قرار نگيرد.
 - در ظرف را بگذاريد.
 - بعد از جوش آمدن آب، حرارت را كم كنيد تا ماهي بخار پز شود.
 - مقداري سبزيجات معطر خرد شده و نمك را با هم مخلوط كرده و به سطح ماهي بخار پز شده بماليد.
 - ماهي را به مدت 10 دقيقه با حرارت 175 درجه سانتيگراد داخل فر قرار دهيد.
 - سپس آن را با سس تهيه شده از ماست و پيازچه خرد شده و حلقههاي ليمو ترش تزيين نموده و ميل نماييد. 
منبع:نشريه تغذيه و سلامتي شماره - 78