مواد مورد نياز
دو عدد ماهي
دو عدد پياز
4 قاشق غذاخوري آبليمو
2 قاشق غذاخوري سبزيجات معطر خرد شده
مقداري نمك
يك فنجان ماست
يك قاشق غذاخوري پيازچه خرد شده
شيوه پخت
- ماهي را پوست بكنيد.
- پياز را حلقه حلقه كنيد.
- ماهي و پياز حلقه شده را با مقداري آبليمو مخلوط كرده و به مدت يك ساعت كنار بگذاريد.
- ماهي را داخل توري قرار دهيد.
- آب را داخل قابلمه بريزيد.
- توري حاوي ماهي را روي قابلمه قرار دهيد. به گونه اي كه ماهي داخل آب قرار نگيرد.
- در ظرف را بگذاريد.
- بعد از جوش آمدن آب، حرارت را كم كنيد تا ماهي بخار پز شود.
- مقداري سبزيجات معطر خرد شده و نمك را با هم مخلوط كرده و به سطح ماهي بخار پز شده بماليد.
- ماهي را به مدت 10 دقيقه با حرارت 175 درجه سانتيگراد داخل فر قرار دهيد.
- سپس آن را با سس تهيه شده از ماست و پيازچه خرد شده و حلقههاي ليمو ترش تزيين نموده و ميل نماييد.
منبع:نشريه تغذيه و سلامتي شماره - 78