جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بيفتك با سس هويج
-(7 Body) 
بيفتك با سس هويج
Visitor 1197
Category: دنياي فن آوري

مواد مورد نياز
 

750 گرم فيله گوشت گوسفند
دو عدد پياز
نصف فنجان آبليمو
به مقدار لازم روغن
مواد لازم براي تهيه سس
يك عدد پياز
يك قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي
دو قاشق غذاخوري زعفران آب گرفته
يك ليوان آب
دو قاشق غذاخوري آبليمو
يك سوم قاشق چاي‌خوري پودر فلفل قرمز
مقداري نمك

شيوه پخت
 

1- گوشت را روي تخته قرار داده و با ساطور روي آن بزنيد.
2- گوشت را داخل پياز و آبليمو به مدت دو ساعت بخوابانيد.
3- مجددا گوشت را روي تخته قرار داده و بكوبيد.
4- گوشت را به سيخ چوبي بكشيد.
5- گوشت‌ها را داخل ظرف محتوي روغن داغ قرار دهيد و به صورت شناور سرخ كنيد.

طرز تهيه سس هويج
 

1- پياز را رنده كرده داخل روغن تفت دهيد.
2- رب گوجه فرنگي را به آن اضافه كرده، كمي تفت دهيد.
3- زعفران آب گرفته را به همراه مقدار كمي نمك به مواد اضافه كنيد.
4- هويج رنده شده را به مواد بيفزاييد.
5- يك ليوان آب به مواد بيفزاييد.
6- بعد از جوش آمدن آب، حرارت را كم كنيد تا مواد كاملا غليظ شود.
7- مواد را داخل مخلوط كن بريزيد تا كاملا يك دست شود.
8- نهايتا مقداري آب‌ليمو و فلفل قرمز به آن اضافه كنيد.
منبع:نشريه تغذيه و سلامتي شماره - 78
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image