مواد مورد نياز
  
 750 گرم فيله گوشت گوسفند
 دو عدد پياز
 نصف فنجان آبليمو
 به مقدار لازم روغن
 مواد لازم براي تهيه سس
 يك عدد پياز
 يك قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي
 دو قاشق غذاخوري زعفران آب گرفته
 يك ليوان آب
 دو قاشق غذاخوري آبليمو
 يك سوم قاشق چايخوري پودر فلفل قرمز 
 مقداري نمك 

 شيوه پخت
  
 1- گوشت را روي تخته قرار داده و با ساطور روي آن بزنيد.
 2- گوشت را داخل پياز و آبليمو به مدت دو ساعت بخوابانيد.
 3- مجددا گوشت را روي تخته قرار داده و بكوبيد.
 4- گوشت را به سيخ چوبي بكشيد.
 5- گوشتها را داخل ظرف محتوي روغن داغ قرار دهيد و به صورت شناور سرخ كنيد. 
طرز تهيه سس هويج
  
 1- پياز را رنده كرده داخل روغن تفت دهيد.
 2- رب گوجه فرنگي را به آن اضافه كرده، كمي تفت دهيد.
 3- زعفران آب گرفته را به همراه مقدار كمي نمك به مواد اضافه كنيد.
 4- هويج رنده شده را به مواد بيفزاييد.
 5- يك ليوان آب به مواد بيفزاييد.
 6- بعد از جوش آمدن آب، حرارت را كم كنيد تا مواد كاملا غليظ شود.
 7- مواد را داخل مخلوط كن بريزيد تا كاملا يك دست شود.
 8- نهايتا مقداري آبليمو و فلفل قرمز به آن اضافه كنيد. 
منبع:نشريه تغذيه و سلامتي شماره - 78