جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
غذاهاي چند دقيقه‌اي(1)
-(8 Body) 
غذاهاي چند دقيقه‌اي(1)
Visitor 1046
Category: دنياي فن آوري

ميگو پلو
 

- 3 پيمانه برنج را آب‌كش كنيد.
- يك عدد پياز را خرد كرده و داخل روغن تفت دهيد.
- ميگو را داخل پياز تفت دهيد.
- يك عدد فلفل دلمه‌اي خرد شده، 100 گرم قارچ خرد شده، آب ليمو، مقداري نمك و ادويه، زعفران آب گرفته را به آن افزوده و تفت دهيد.
- برنج را داخل قابلمه ريخته و لا به لاي آن از مواد فوق بريزيد.
- نهايتا برنج را دم كنيد.

كاله جوش
 

- پيازها را خرد كرده، داخل روغن تفت دهيد.
- مغز گردوي خرد شده را به آن افزوده و تفت دهيد.
- مقداري نمك و زردچوبه و نعناع خشك به آن اضافه كنيد.
- 2 پيمانه آب به آن بيفزاييد.
- بعد از جوش آمدن آب، يك پيمانه كشك ساييده را به مواد افزوده و هم بزنيد.
- قبل از به جوش آمدن كشك، حرارت را خاموش كنيد.

كشمش پلو
 

- پياز را به صورت رشته اي خرد كرده، داخل روغن تفت دهيد.
-كشمش را به پياز افزوده و كمي تفت دهيد.
- برنج را آب‌كش كنيد.
- برنج را داخل قابلمه بريزيد.
- لابه‌لاي آن از مخلوط كشمش و پياز بريزيد.
- برنج را دم كنيد.

خوراك بال مرغ
 

- دو عدد هويج و يك عدد سيب‌زميني را به صورت نگيني خرد كنيد.
- سيب زميني و هويج خرد شده، ذرت، يك قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي، مقداري ادويه و نمك، يك ليتر آب، 200 گرم بال مرغ، يك قاشق غذاخوري نخود فرنگي سبز را با هم داخل قابلمه بريزيد.
- بعد از جوش آمدن آب، حرارت را كم كنيد تا خوب پخته و غليظ شود.

خورش پسته
 

- گوشت چرخ شده را به صورت كوفته‌هاي ريز درآوريد.
- كوفته ريزه‌ها را داخل روغن تفت دهيد.
- يك عدد پياز را داخل روغن تفت دهيد.
- 300 گرم پودر پسته را به پياز افزوده و تفت دهيد.
- كوفته‌ريزه‌ها را به آن افزوده و تفت دهيد.
- مقداري نمك و ادويه به آن اضافه كنيد.
- 2 پيمانه رب انار، دو قاشق غذاخوري شكر و يك قاشق غذاخوري زعفران آب گرفته را با هم مخلوط كرده، به غذا اضافه كنيد. بعد از جوش آمدن آب، حرارت را كم كنيد تا خوب بپزد.

رول خرما و گردو
 

- هسته خرماها را خارج كرده، خرماها را له كنيد.
- مغز گردو را به صورت ريز خرد كنيد.
- خرما و گردو را با هم مخلوط كنيد.
- نان لواش ماشيني را روي سطح صاف قرار دهيد.
- مواد را روي نان پهن كرده و سطح آن را صاف كنيد.
- نان را از يك طرف رول كنيد.
- دور نان فويل بپيچيد و آن را به مدت 30 دقيقه داخل يخچال قرار دهيد.

كوكوي كاهو
 

- نصف بوته كاهو را به صورت ريز خرد كنيد.
- سه عدد تخم‌مرغ، مقداري نمك و ادويه و يك قاشق غذاخوري گردوي خرد شده را به كاهوي خرد شده افزوده و خوب بزنيد.
- روغن را داغ كنيد.
- مواد را داخل تابه روي روغن پهن كنيد.
- بعد از اين كه سرخ شد، مواد را برگردانيد تا طرف ديگر آن هم سرخ شود.

ماكاروني با قارچ و پنير
 

- ماكاروني را آب‌كش كنيد.
- پياز را خرد كرده، داخل روغن تفت دهيد.
- گوشت چرخ شده را به پياز افزوده و تفت دهيد.
- قارچ را به آن افزوده، مقداري آب‌ليمو به آن زده و تفت دهيد.
- رب گوجه‌فرنگي، نمك و ادويه به آن اضافه كنيد.
- مواد را لا به لاي ماكاروني بريزيد. مقداري پنير رنده شده به روي مواد بريزيد.
- ماكاروني را به مدت 45 دقيقه با حرارت 175 درجه سانتي‌گراد داخل فر قرار دهيد.

سيب‌زميني شكم پر
 

- سيب زميني‌ها را آب‌پز كنيد تا جايي كه له نشوند.
- سيب زميني‌ها را از وسط نصف كنيد.
- وسط سيب‌زميني‌ها را كمي خالي كنيد (به اندازه يك گردو).
- مقداري مرغ پخته و خرد شده وسط سيب‌زميني بريزيد.
- مقداري پنير رنده شده روي مرغ بپاشيد.
- سيب زميني‌ها را به مدت 10 دقيقه با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد داخل فر قرار دهيد.

خورش باميه
 

- پياز را خرد كرده، داخل روغن تفت دهيد.
- گوشت خرد شده را به پياز افزوده و تفت دهيد.
- رب گوجه فرنگي، ادويه و نمك را به آن افزوده، يك ليتر آب روي مواد ريخته و بعد از جوش آمدن آب حرارت را كم كنيد.
- بعد از اين كه گوشت پخت، باميه‌هاي تفت داده شده را به خورش افزوده، بعد از چند جوش حرارت را خاموش كنيد.
- مقداري آب‌ليمو به خورش بزنيد و ميل كنيد.

خورش بادمجان
 

- بادمجان‌ها را پوست كنده، به مدت 30 دقيقه داخل آب و مقداري نمك خيس كنيد. سپس آن را داخل آب‌كش بريزيد.
- بادمجان‌ها را داخل روغن سرخ كنيد.
- پياز را خرد كرده، داخل روغن تفت دهيد.
- رب‌گوجه‌فرنگي و ادويه را به پياز افزوده و تفت دهيد.
- گوجه‌فرنگي‌هاي حلقه شده را روي پياز بچينيد.
- بادمجان‌ها را روي گوجه‌فرنگي‌ها بچينيد.
- مقداري آب اضافه كنيد. بعد از جوش آمدن آب، حرارت را كم كنيد تا غليظ شود.

ترشي بادمجان
 

- بادمجان‌ها را خرد كنيد.
- سركه را داخل قابلمه بريزيد.
- بادمجان ها را داخل سركه بريزيد.
- ظرف را روي حرارت قرار دهيد.
- بعد از جوش آمدن سركه، حرارت را كم كنيد.
- بعد از اين كه بادمجان‌ها كمي پخته شد، حرارت را خاموش كنيد.
- مقداري فلفل سبز و سير پوست كنده به بادمجان‌ها افزوده، آن را داخل شيشه ريخته، در يخچال بگذاريد.
منبع:نشريه تغذيه و سلامتي شماره - 78
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image