مواد لازم:
150 گرم آرد
100 گرم کره
50 گرم پودر نارگيل
30 گرم پودر قند
يک سوم قاشق چاي خوري وانيل
دو عدد تخم مرغ
طرز تهيه:
1-پودر قند و کره را با هم مخلوط کرده ، با هم زن بزنيد تا سفيد و يکدست شود.
2-تخم مرغ را به مواد افزوده و خوب بزنيد.
3-وانيل را اضافه کنيد.
4-آرد را آرام آرام به مواد افزوده و هم بزنيد تا يک دست شود.
5-پودر نارگيل را به مواد اضافه کنيد.
6-از مواد گلوله هايي درست کرده و داخل سيني چرب شده بچينيد. با استفاده از قاشق سطح آن ها را صاف کنيد.
7-سيني فر را به مدت 15 دقيقه با حرارت 170 درجه سانتي گراد داخل فر قرار دهيد.
نکته هاي طلايي
-اگر حرارت فر شما زياد است، لازم است جهت جلوگيري از سوختن شيريني، حرارت را کم کنيد.
-در صورت تمايل بعد از چيدن شيريني داخل سيني، مقداري پودر نارگيل روي آن بپاشيد و بعد داخل فر قرار دهيد.
منبع: نشريه تغذيه و سلامتي 83