مواد لازم براي 4 نفر:
کنسرو ماهي تن روغن گرفته/ 200 گرم
کنسرو ماهي کيلکا يا ساردين/ 60گرم
روغن زيتون/ 250ميلي ليتر
جعفري پاک کرده/ 60گرم
خامه/ 150 ميلي ليتر
پودر شکر/ 2قاشق چايخوري
نمک و فلفل/ به ميزان لازم
اسپاگتي/ 450 گرم
کره/ 25 گرم
زيتون بي هسته/ به ميزان لازم
روش تهيه:
ماهي تن، ماهي کيلکا يا ساردين، 225 ميلي ليتر از روغن زيتون و جعفري را در کاسه ي دستگاه غذاساز بريزيد تا پوره و مخلوط شود. آن گاه خامه را با پودر شکر کمي بزنيد و به مخلوط بالا بيفزائيد و 30ثانيه ي ديگر دستگاه را روشن کنيد.سپس نمک و فلفل را نيز بيفزائيد.حالا اسپاگتي را با آب جوش، نمک و باقيمانده ي روغن زيتون بجوشانيد و همين که نرم شد، آن را آبکش کنيد.(شکل ظاهري اسپاگتي ،نبايد تغيير کند). اکنون اسپاگتي را همراه با کره، در قابلمه ي مناسبي بريزيد و روي شعله ي اجاق، با حرارت متوسط قرار دهيد تا کره، آب شود. سپس مخلوط ماهي را کم کم به اسپاگتي بيفزائيد و آن را به کمک 2 چنگال مخلوط کنيد. بعد قابلمه را از روي اجاق برداريد و در ظرف مناسبي بريزيد و به دلخواه خود تزئين کنيد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45