جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پاستا با ماهي سالمون
-(8 Body) 
پاستا با ماهي سالمون
Visitor 1035
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 6 نفر:
 

پاستاي فتوچيني(نواري ساده يا فلفلي)/ 500 گرم
روغن مايع/ 1 قاشق سوپخوري
فيله ماهي سالمون/ 2 قاشق سوپخوري
آبليمو/ 2 قاشق سوپخوري
شويد خرد کرده/ 2 قاشق سوپخوري

مواد لازم براي تهيه ي سس مايونز آلبالو:
 

آلبالو/ 200 گرم
مايونز کم چرب/ 250 گرم(يک پيمانه)
دانه ي خردل/ 2 قاشق چايخوري
آبليمو/ 1 قاشق سوپخوري

روش تهيه:
 

طبق دستور پخت نوشته شده بر روي بسته هاي پاستا، آن ها را در ظرف جاداري- که حاوي آب جوش است- بريزيد و بپزيد. سپس آبکش کنيد و گرم نگهش داريد. اکنون روغن را با حرارت ملايم گرم کنيد. در اين فاصله، به ماهي آبليمو بزنيد و کمي شويد رويشان بپاشيد. حالا آن ها را به مدت 2 تا 3 دقيقه درون روغن بگذاريد و صبرکنيد تا دو طرفشان بپزد و با چنگال امتحان کنيد که خوب مغز پخت شده باشند. آن گاه ماهي را از تابه بيرون آوريد و در تکه هاي درشت ببريد.اينک، پاستا را در 6 بشقاب مناسب، براي پذيرائي بريزيد و روي هر کدام را تکه هاي ماهي بگذاريد، سس را بيفزائيد و بلافاصله، سر سفره ببريد.

روش تهيه سس:
 

براي درست کردن سس، ابتدا آلبالو را در غذاساز بريزيد يا با هم زن برقي خوب بزنيد تا يکدست شود. سپس، پوره ي آن را از صافي ريز بگذرانيد تا دانه هايش از آن جدا شود. حالا مايونز، خردل و آبليمو را به پوره بيفزائيد و خوب با يکديگر مخلوط کنيد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image